Şimdi Ara

Kasa Modum.Bazı resimleri sildim.Hızlı açılıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistemin çok güzel olmuş ışıl ışıl ama kasanın önündeki panelde gözüm kaldı doğrusu...

nerden alınır kaça alınır nasıl bişey... :D
  • Walla eline sağlık çok güzel olmuş bide nacizane sorularıma cevap verirsen çok sevinirim..
    1) Kasanın tam olarak modeli nedir? Bursa Goldda bulunurmu aynısı?Fiyat nedir bide
    2)PSU Kendinden şeffaf galiba.Bu kasanın dahilindemi yoksa ayrı mı aldın? Ayrıysa fiyatı nedir
    Ne yalan söyliim çokda güsel olmuş param da yetmiyo stacker'a
    Teşekkürler..
  • süper bence... Bende mod yapacm yeni kasa alabilirim önerilerinizi bekliyorum
  • @ Ruhsuz__
    Fan karttan bulunmuyor. Bulunsa çok alacak kişi varmış.

@ nicaleus
    Valla kasanın modeli Pegasus CA9001 Black . Başka Goldlarda varmı bilmiyorum. Ama bizde var.
    Fiyat falan yazmayayım. Zaten herhalde editörler bana gıcıkmıdır nedir. İkinci ele falan taşırlar topiğimi.
    İsteyen PM den sorsun ama buraya yazmasın...

PSU kendinden şeffaf . Onun sadece bende olduğuna eminim.
    PSU da ses namına hiçbirşey yok. %75 yüke kadar 700 devirden yukarı çıkmıyor fanlar.

@ ^^AHMET^^
    Ön panel ayrı satılmıyor. Kasaya ait.

@ sinan_cetinertam35

Benim kasamı tavsiye ederim..
  • coolermaster dualstorm 70-80 cfm basmaz maksimum 41.7 cfm basıyo bendeki dualstormların üstünde öyle yazıyo bence çok güzel bi fan ben birini işlemcinin üstüne taktım fan kontrolünden devrinide düşürdüm buna rağmen stok fandan 2-3 derece daha soğuk devrini yükseltsem bayaa bi fark edecek yani ama bu haliyle bilgisayarım iyice sessiz oldu
  • o fan karttan satılmıyorsa biz kendimiz yaparız. üfleme şekilleri nasıl devirleri nasıl ve etkisi nasıl biraz bahsedebilirmisiniz hocam?
  • bu kasa pegasusun atrix modelı dımı.keske orjınal on kapgıda sokmesaydın yada sokmedıysen onunla cekseydın fotoları.guzel bır goruntusu var o kapagın ozellıkle alt ve usttekı 4 led yanınca hos bır havası oluyor.ayrıca o gostergenın goruntusu guzel ama malesef ıslevsellıgı malesef kotu.arkadasıma bu kasadan ladık 1 ay once ılk ekranı gorunce baya bı sevındık ama umduklarımız cıkmayınca bıraz dumur olduk.
    ama verdıgın emeklerle guzel bır gorunume kavusmus kasa arkadasım elıne emegıne saglık;)
  • @bjv16
    Kardeş. Benim kullanmamın amacı kartın arkasına ve arka taraftaki ramlere tamamen üflemesi ve güzel görünüm sunması .

@ echelon
    Evet Atrix modeli. O dediğin kapağı şimdilik sadece çıkarttım. Kırılmasın diye. O dediğin lazer ledler kapağı takınca süper görünüyor. Ama benim daha süper bir kullanım şeklim olacak . PENSAN Kalem ' leri benim moduma kalem sponsoru oldu. Pensan 'ın NEON JEL kalemleri ile UV sensitive ışıklar olan yerlerde yazdığın yazılar tıpkı o ATRIX yazısı gibi UV olarak aktif hale geçiyor ve parlıyor. Böylece istersen kendi adını , nickini veya team adını falan yazabiliyorsun.
    Mükemmel fosforik görüntü yaratıyor. Onları da koyacağım yalnız baba olan ve sizin çok beğeneceğiniz kendi yaratıcılığım olan üst tarafta bulunan o delikli demirin altına yerleştirdiğim sese duyarlı 2 tane UV olmayan ve ışık yayan mavi cold katodları açınca tam böyle modlu arabaların altına yerleştirilmiş aydınlatmalar gibi duruyor ve gizli oluyor. Bir de harddisk kablolarını topladım. Bugün saat 8-9 dan beri bunlarla uğraşıyorum. Çok az kaldı. Eğer düzgün kamerası olan birisi varsa bana çekim yapmaya gelebilirse ya da yardımcı olabilirse sevinirim. Bana PM atın lütfen.

Bu arada kalemlerin fotosunu ve bu kalemlerle yazılmış olan yazıları da koyarım. Fotoğraf makinası yardımından sonra.

Bekleyin...

• Kasa çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık.Bir de üst paneli şeffaf PSU PEGASUS dedin de marka ve model ne hocam?

Yaw arkadaşlar bir de kendim intel kullanıyorum ama DFI'nın intel anakartları bu kadr JANJANLI değil Yani LAN PARTY keyfini iyiyce yaşamak için ille de AMD 64 bit mi almamız gerekiyor ???
  • Sağolun. Bu arada bazı bilgiler vereyim. PM den çok soranlar var zira.

LCD kasanın üzerinde geliyor. Ayrı satılmıyor.
    Ayrıca önünde süper bir hologram var. Onu da koyacağım bu akşam.
    LCD de bilgisayarın kaç saattir açık olduğunu bile yazıyor...
    Ayrıca hdd , cpu ve vga sıcaklıklarını da ölçüyor.
    2 tane fanın da hızlarını gösteriyor. Fanlardan birisi durursa da alarm veriyor.
  • Bide eger analog bi fan controller kulland1g1m1zda ve ayar dügmeleri 1-2 cm uzunlugunda ise kapak kapanabilir mi ? Yani gereken pay var m1 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 4 Aralık 2005, 19:31:05 >
  • cd-rw yi asetat kalemiyle filan boyamana gerek yok!!!

ön taraftaki plastiği çıkarabilirsin sonra da onu rahat rahat boyarsın

kasa süper !!!!
  • Peki o kapag1 ne ile boyayacag1m ...???!!!
  • Normal spreyle boyadım ben cd rom kapağını gayet iyi oldu Ama arkadaşım kalemle boyayacakmış oda iyi olur heralde
    Kasanın aynısıwww.gold.com.tr da da varmış.Acaba üstündeki psu Overclocking in kullandığı psu mu merak ettim (şeffaf olandan )

Cdrom boyayacaklara tavsiye ; sprey boyayı uzaktan püskürtün

• Ben zaten buldum gold da ... Iste al1cam onu LCD si çok güzel ayr1ca fiyat1da iyi Insallah sac1 falan da iyidir ama hiç önemli degil önemli olan LCD si onu ç1kart1p baska kasaya bile takar1m neyse o zaman sprey boya ile boyar1m . Kapak alacakt1m ama CD-Rom paras1 kadar diye vazgeçtim ... Neyse al1nca gerekirse beyaz kullan1r1m çünkü kasa kapakl1 ...
  • Üzerindeki PSU kendi PSU su değil.

Kapağın arkasında fan kontroller için çok büyük bir yer yok ama alacak olan varsa bana gelsin. Ben ona nasıl yapabileceğini tarif ederim.

Kasanın malzeme kalitesi çok iyi . Ben çok memnunum.

Yeni Resimlerle hemen hemen bitmiş hali bu şekilde.

Üst taraftan.
     Kasa Modum.Bazı resimleri sildim.Hızlı açılıyor

Bu da cepheden görünüm.

Kasanın içerisinin komple görünümü.

Corsair C2Pro larım. Işıkları yanarken sonunda çekebildim.

Harddisk kutusu. Ben bu rengi seviyorum...

Tamamen ön tarafın görünümü

Üst tarafın içerisine 2 tane cold katod neon gizledim. Çok uğraştım.

Kasamın arkadan görünüşü.

120 mm. kasanın kendiliğinden gelen 3 ledli fan

Kasanın yan kapağının kapalı hali. Oraya da komple şeffaf akrilik kapak yapıyorum.

Bu kalemlerle Ultraviole ışığa duyarlı yazı yazabiliyorsun. PENSAN 'ın NEON LED modeli .
    Tavsiye ederim...Almak isteyen olursa yardımcı olurum.

Modlu kasamda normal mouse kullanacak değilim ya. Bu da mouse um . Toplam 7 renkli.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 9 Aralık 2005, 10:32:18 >

• niahahaha aşağıdaki resimlere bakmadan kasanın pegasus olduğunu anlamıştım.Kasayı geçelimde modding güzel olmuş tebrikler Kasadan daha geçen birine hazırlamıştık toz süzmek için tellerin içine o naylonlardan koymuşlardı ama sarmamıştı beni
  • Sorma çok uğraştı. Kabloları tek tek toplamak için birçoğunu saklamak için ama değdi bence.

Esasında kasa bu resimdekilerden çok daha güzel görünüyor ama düzgün fotoğraf makinesi olmadığı için tam olduğu gibi görünmüyor. Ultraviole ışıkları fotoğraf makinasında tam çıkmıyor. Kayıplar oluyor. Gözle görünce çok daha iyi olduğunu anlıyorsun...
  • tebrikler kardeşim ama kullandığın parçaları nerden temin ettiğini falan düzenli yazarsan bizede yol göstermiş olursun ok
  • Mod kesinlikle cok guzel olmus uv duyarlı parcalar bir baska olur zaten vga da bu işin içinde ya o ayrı bi güzellik

Cok emek ve para harcamıssın eline sağlık.Guzel gunlerde o/c yap, oyun oyna ins...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.