Şimdi Ara

Kasa Modum.Bazı resimleri sildim.Hızlı açılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ramleri geçen gün denedim. Hatta Java da bizdeydi. Orada ramleri 1:1 olarak 311 Mhz. de çalıştırdım.
    SPi falan aldım ve kullandım. Sonra imzamı düzeltirken ekledim.

Dün akşam da benim CPU yu Thermaltake BigThypoon ile kullandım.

318fsb de 2862 Mhz. de 3DMark2003 de test falan yapıp kullandık.

Hatta X1800XL testlerinde Soultrap in almış olduğu 9623 puan var. İşte o benim CPU.

Zaten Soultrap de ev arkadaşım. Hatta imzalarımıza bakarsan anlarsın...

STOCK @ TEAM

SoulTrapOverClocKing @ TEAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Esasında kasanın hiçbir yeri şeffaf değil . Zaten güzelliği de burada . Zira şeffaf alıp ta direk sistemi kurunca bitmiş oluyor. Biraz da kendin uğraşacaksın ki zevki çıksın.

Durum şöyle. Kasanın yan kapağı ve üst tarafı paneli kapağı direk şeffaf akrilik takılabilmesi için lazerle çok muntazam şekilde kesilmiş olarak geliyor. Ve bu kesim fabrikasyon olduğu için çok kaliteli yapılmış . Aynı zamanda pencere koyabileceğimiz yerlerde eğey genişçe. Yani delik küçük değil.

Tek yapacağınız kasanın yanına aynı boyda bir akrilik kestirmek ve delik açıp vidalamak. Delik açmak dediğim kasada zaten vida delikleri bulunuyor. Ve kasanın yan tarafındaki siyah delikli tel gibi malzemeyi çıkarttığınız zaman direk şeffaf pencereyi çıkartabiliyorsunuz. Orjinal gibi duruyor.

Durun biraz. Ben yan kapağın resmini çekip birazdan koyacağım. Oradan görürsünüz zaten..

Yani üst tarafta yan kapak gibi ... Yan kapaktaki teli ç1kart1p cam koyabiliyoruz demekki oda güzel ... Peki üst taraf içinde ayn1 sey geçerli mi ???

• Ben de bu kasayı tavsiye üzerine çarşamba günü gold a gidip overclocking den aldım, henüz yeni monte ettim, ilk izlenim olarak memnunum, ancak power supply'ı acaip ses yapıodu, ama önemli zaten power supply da almıştım, Benim için tatminkar bir kasa, ben aşırı modifikasyoncu değilimdir. Ön ışıkları filan güzel, bu aralar kasa almayı düşünen var ise uygun fiyatlı, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. Lipton -- 15 Aralık 2005, 19:25:55 >
  • bende bayıldım yaa hologram felan gayet güsel ısık felan iyi gayaet hawadar bi kasa
  • İyi de onun üzerindeki değil de diğer ışıklı olan 500 watt psu nasıl . O da sesli değil herhalde.

Benim bildiğim o çok sessiz...
  • Tuluğ abi email gelmedi mi yoksa geldide gördünde cvp atmaya vakit mi bulamadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

İyi de onun üzerindeki değil de diğer ışıklı olan 500 watt psu nasıl . O da sesli değil herhalde.

Benim bildiğim o çok sessiz...

şöyle sööliim, oldukça sessiz, tabi fan kontrolü var, windowsta minimuma kadar indiriom, ses yok gibi nerdeyse. Kasanınkinde bir problem vardı, sanırım fan a kablo temas ediyordu, supply almamış olsaydım bu bi problem olurdu, inanılmaz bir gürültü oldu çalıştırınca patlıycak sandım diyebilirim, ama önemsemedim, nasıl olsa supply almıştım, o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. Lipton -- 15 Aralık 2005, 21:35:31 >
  • Anladım ama normalde üzerinde gelen de sessizdi. Tabii aldığın kadar değil ama .

Demekki üzerinde gelen arızalı falan olsa gerek . O yüzden ancak o kadar ses çıkartabilir.

Zaten benim gördüğüm en sessiz power supply...
  • Gerçekten çok emek harcamışsınız fakat harcadığınız emeğe değmiş. Tek kelimeyle mükemmel olmuş
  • @Overclocking

Hocam ben sana pm den bişey sormuştum burdanda soriyim dedim. Cpu ısı sensörünü cpu nun neresine yapıştırıyosun ? bakırla işlenmci arasında işlemcinin bi taradınamı ?
  • tebrikler eline saglık çok güzel olmuş
  • kardeş kasa baya güzel olmuş ama işi biraz abartmışın gibi me geldi ...baya bi aydınlanmış etraf...genede herkezin kendi zevki...güle güle kullan....
  • Ya şimdi işlemcinin sensörünü işlemci ile bloğun altının arasına sokarsan işlemci tabana değmiyor ve ısınmaya başlıyor. Aynı zamanda bu termal sensör de de ezilme meydana gelebiliyor.

Ama termal sensörün en uç kısmını işlemcinin ucuna çok az değecek şekilde falan yapıştırırsan o zaman güzel olur...
  • Okydir sorun çözüldü (:
  • Ne yaptın peki. Düzeldimi. Anlatsana .
  • alttan geçirip cpu nun kenarındaki macunu biraz sildim bantıda sildim sadecde ucu gelicek şekilde yapıştırdım birde üstüne ufacık selobant yapiştirdim oldu. şimdi şu fan 2 nin yanıp sönmesi kıl ediyo ama olsun (: taqıcak yer bulamadım onuda uehh
  • Bende de takılı değil o teki zaten. Aynen yanıp sönüyor...
  • Kardeş kasa tek kelime ile 10 numara olmuş, ama dostum ses olayı ne

durumda...?

Herhalde biras hafif olsa kasadaki fanlar harekete geçer ve kasa uçar!!!
  • 2. DonanimHaber o/c'cular buluşması Pcgold'da(alla allah yazı çıkmıyor) P.c.G.o.l.d'da gerçekleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 16 Aralık 2005, 15:36:04 >
  • kasanın default halını bıldıgım ıcın solıyorum gercekten guzel bır ıs cıkartmısın ve cocugun gıbı olması gayet dogal.gercektende ole oluyorlar.uzerlerınde gram toz gordummu sınırım bozuluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.