Şimdi Ara

Kasa Modum.Bazı resimleri sildim.Hızlı açılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni resimleri gördük ve çok beğendik.....
    Gerçekten cıvıl cıvıl tam oc kasası olmuş...
    zaten o kadar fanla kasa buz gibi olur yan kapakta delikli zaten
  • Arkadaşlar parayı bırakında inanılmaz emek harcadım. Şimdi çocuğum gibi oldu neredeyse.

@ psy_dreams
    Çok teşekkürler kardeş...

@ BuRaK
    Yan kapağı da şeffaf ve delikli yapmayı düşünüyorum.

@ friendlyugur
    Çoğu bizde var. Neredeyse %90 ı....
  • Eline sağlık. Gerçekten çok uğraşıldığı belli.

Bu tip neon eklenmiş kasalarda benim gözüme batan ve pek uğraşılmayan bir ayrıntı var. Kasanın kendi metali -gri olan- neonlar sayesinde aydınlanıyor. Bence bu metal mat siyah renk olmalı. Kasa metali hiç görünmeyecek böylelikle fan ve diğer neonlardan gelen ışık daha ön planda olacak.
  • ya bu powerın kablolarını toparlamak için o file gibi malzemeleri nerden bulabiliriz
  • üstat eline sağlık.acayip güzel olmuşüstelik ön panale bittim
  • ya sendeki ekranın hemen hemen aynısı bende var ama bi türlü çalıştıramadım bi anlatsan kabloların bağlama şeklini fln msn in varsa djgokberk2@hotmail.com ekle burdan konuşalım yoksa burdan açıklarsan çok iyi olur abuk sabuk sayışar gösterior..
  • bu uv nooluyo.bendeki fanda uv ye duyarlıymışta uv duyarlı olunca nooluyo?*bu arada kasa süper olmuş.inşallah allah bizede böle kasalar nasip eder
  • Tuluğ Bey;

Gördüğüm kadarıyla Uygar Elektronik sizin sayenizde zengin olmuş ne var ne yok
    almış gibisiniz.

Emeğinize sağlık çok güzel çalışma olmuş.
  • Kasanın üst kısmında yani ramlere doğru bakan kısımda ızgara mı var?Karanlıkta pek seçilmiyor.Sen mi kestin yoksa orjinalinde boydan boya ızgara var mı?Üst kısma ramleri rahatlatmak için kaç tane fan takabiliyoruz?
  • çok hoş olmuş, kasanın gündüz çekilmiş bir fotosu var mı acaba?
  • Şekil yapmışın
  • @ undergroundcar
    O file gibi malzeme power supply ın üzerinde geliyor direk olarak.

@ deli_13
    Teşekkürler...

@ kajmeran
    Senin ekranın bozuk olabilir. Aldığın yere götür değiştirsinler...

@ dikmenibo
    UV UltraViole oluyor. Eğer fanın ultraviole duyarlı ise bendeki gibi Ultraviole cold catot falan takarsan fan sanki yanıyormuş gibi ışıldamaya başlıyor...

@ BeyazBüyü
    Teşekkür ederim. Ama parçaların hiçbir tanesini Uygar Elektronikten almadım.

@ OTTO VON BISMARCK
    Evet ızgara var. Isınan hava yükseldiği için yukarıda biriken hava dışarıya çıkabilsin diye delik delik ama toz filtreli ızgara var. Kasanın orjinalinde var. 1 tane 80mm. fan takabiliyorsun. O da yetiyor zaten...

@ MrRain
    Gündüz çekilmiş değil de flaşlı çekilmiş yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını koyacağım. Onlar da gündüz gibi zaten. Bir de video var. 640*480 de 30 fps çektim. Üstelik sesli...

Yorumlar için teşekkürler. Kasanın görünen metal rengi yerlerini siyaha boyayacağım...

• güzel güzel hadi bakalım
  • gercekten cok güzel olmuş güle güle kullan...
  • Slm Tuluğ;
    Tebrik ederim guzel olmus kasa basarılarının devamını dılerım
  • Sağol gülüm.

Neler yapıyorsun. Belin nasıl oldu.
  • tmm sağol overclocking.bbende diyorum uv var nedir bu.
  • Kasanın her tarafı seffaf mı yoksa üst ve açılan yan kapak mı seffaf yani diger kapakta seffaf mı ???
  • Esasında kasanın hiçbir yeri şeffaf değil . Zaten güzelliği de burada . Zira şeffaf alıp ta direk sistemi kurunca bitmiş oluyor. Biraz da kendin uğraşacaksın ki zevki çıksın.

Durum şöyle. Kasanın yan kapağı ve üst tarafı paneli kapağı direk şeffaf akrilik takılabilmesi için lazerle çok muntazam şekilde kesilmiş olarak geliyor. Ve bu kesim fabrikasyon olduğu için çok kaliteli yapılmış . Aynı zamanda pencere koyabileceğimiz yerlerde eğey genişçe. Yani delik küçük değil.

Tek yapacağınız kasanın yanına aynı boyda bir akrilik kestirmek ve delik açıp vidalamak. Delik açmak dediğim kasada zaten vida delikleri bulunuyor. Ve kasanın yan tarafındaki siyah delikli tel gibi malzemeyi çıkarttığınız zaman direk şeffaf pencereyi çıkartabiliyorsunuz. Orjinal gibi duruyor.

Durun biraz. Ben yan kapağın resmini çekip birazdan koyacağım. Oradan görürsünüz zaten..

• OverClocKing meraba. Kasa Modiing i çok gusel olmus gülegüle kullan.
    imzanda bişiyi farkettim. 3000+ venice 2844 mhz çalısıo. Yani 9X316=2844 yapmışsın fsb 316 ise ram frekansı 1:1 de 632mhz yapar oysa seninkinde 622mhz yazıo. Daha önce 610mhz yazıodu imzanda şimdi 622 yazıo. daha önce sormuştum ama yanıt gelmedi.
    Bi yanlışlık yoksa 632mhz i nasıl 610mhz yaptıını sormak istiyorum die sormuştum şimdi 622mhz nasıl yptını sormak istiyorum.
    Bunun nasıl yapıldını öğrenmek uygulamak isterim. Cehaletimi giermek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 9 Aralık 2005, 11:04:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.