Şimdi Ara

Kasa montajı-vatan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar önümüzdeki hafta vatan bilgisayardan bi sistem toplayacağım ve topladığım ilk sistem olacak bu

Parçaları falan seçtim geriye tek soru kaldı kasayı orda toplattırayım mı yoksa araştırıp bir bilenle beraber kendim mi toplayayım ?

Birde orda toplattırırsam ücret alırlar mı ? Kendim toplarsam parçalar garanti dışında kalır mı ?

• Vatanda toplat gitsin ücret alıyorlar mı tam hatırlamıyorum. Kendin toplasanda parça garanti dışı kalmaz.
  • Ucret almazsalar orda toplatayim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi atar mısınız merak ettim. =)
  • Gigabyte h81m-ds2
    Pentium G3220
    Sapphire r7 240 gddr3 2 gb
    Toshiba 3.5' 500 Gb sata
    Asgard 381 pure black edition kasa
    Kingston 4 gb hyperx savage red ddr3 ram

• Hocam ben vatanda sistem toplattırdım ücret falan almiyolar.eğer sistemi vatanda toplattıracaksanız bilgisayarı toplarlarken toplayan teknisyenin yanında durun

• Bende oyle dusunuyorum hocam belki birseyler ogrenirim hem peki birsey daha sorayim mesela cuma gunu gitsem siparisleri versem gun icinde elimde olur mu

• Vatanda montaj bedava ama montaj sonrası kalan parçaları da iste istemeden vermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmeric96

Bende oyle dusunuyorum hocam belki birseyler ogrenirim hem peki birsey daha sorayim mesela cuma gunu gitsem siparisleri versem gun icinde elimde olur mu

Sen aldığın anda,oem kısmındakilere rica edersen aldığın dk topluyorlar orda rahat ol.

• Dostum peki sadece kasa ve psuyu vatandan alsam digerlerini kendim temin etsem toplarlar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakmeric96 -- 7 Mayıs 2015; 15:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmeric96

Dostum peki sadece kasa ve psuyu vatandan alsam digerlerini kendim temin etsem toplarlar mi

Sorun yaratacaklarını sanmıyorum.Sonuçta ordanda ürün temin edeceksin.

Gidipte benim bütün ürünlerim dışarıdan,toplamanız için size getirdim demiceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.