Şimdi Ara

Kasa + Psu önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecek hafta toplayacağım pc için kasa + psu önerisi bekliyorum.
    amd bulldozer 8150 + HD 6950 ekran kartı olacak + sabertooth 990fx mb

Kasa olarak linkteki Aerocool Xpredator+1000w psu düşünüyorum. Nasıl bilirsiniz bu kasayı ve yanındaki psu iyimidir?
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-evil-black-high-power-direct12-serisi-1000w-guc-kaynakli-big-tower-kasa-cift-23cm-fan.html

• Kasa güzel, psu da öyle. Fiyat bu ikili için uygun.
  • Teşekkür ettim. İçim rahat bir şekilde alacağım ozaman.
  • Ha şu avr, alacağınız sşsteme 500W psu yeterli.
  • Seçtiğiniz kasa+Psu ikilisi fiyat olarak gayet uygun şuanda , uzun süre kullanmak için alınabilir.

Diğer bileşenleri gözden geçirin öyle alın. Fazlası ile kaliteli ama o anakarta okadar para vermeyin. 350TL ye alacağınız başkabir 990FX işinizi fazlası ile görür.
  • 1000 w ile ne olcak sli yada cf mi ?
  • Direct12 Serisi Psu çıkıyor zaten içinden , eski seri değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cf veya sli yoksa 700 w psu mantıklı secim olmazmı 200 tl .. fiyatını goz onunde bulundarsak ..

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-strider-essential-700w-80-plus-single-rail-46a-guc-kaynagi.html
  • Aerocool Evil Black Kasa 350TL , bu psuyuda yanına alsa 550TL.

600TL ye 1000W modüler sirtec Psu veriyorlar yanında , 75A veren. Ayrıca linkteki Silverstone Psu , olması gerekenin çok altında güç değerlerine sahip. Sırf marka diye Psu ve kasa alınmaz.
  • Pardon o zaman D12 modeli olduğuna dikkat etmemiştim, Absolute 1000w geldi direkt aklıma. Şu durumda d12 serisi psu ile alınabilir fakat yinede uyaralım absolute serisi 1000w gelirse direkt iade/değişim isteyin.
  • crossfire ileride yapıcam şimdilik sadece 6950 takıcam fazlasıyla yeter zaten şuanda tek başına.
    Anakarta gelince, zaten aldım anakartı, kasa hariç diğer parçaları da vatandan alacağım %25 indirimi bekliyorum ama şimdilik :)
    Sonuç olarak kasa + psu güvenilir, iyi ve o paraya değecek sonucunu cıkardım yorumlarınızdan. Sonuçta o psu tek başına 400 tl fln. 600 e hem o kasa hem o psu gayet iyi geldi bana da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djann -- 16 Kasım 2011; 21:32:41 >
  • Bu arada vatan da %25 indirim nezaman olur birdaha fikri olan var mı? Yılbaşı da geliyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.