Şimdi Ara

KASA SOGUTMA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasamın ıcı 39 derece idleda hemde cpok iyi ahwa alıyor bios update ettim tum progralamrda wede biosda 39 derece kasada sıcak psu tarafı cok sıcak 300w FSP psu war onde iceri ufleyen fan arkada da 92mmlik dısarı ufleyen bi fan war ama cok sıcak birde PCİ SLOT fan war oda dısarı atıyor nasıl sogutcam bu aksayı ayrdım blwoer felan taksam ON TARAFA sogurmu napcam ne etcem ???

• krdeş bakır tabanlı soğutucu duymuştum ama tam bir bilgim yok bi araştır derim ....
  • kasanın ıcını nasıl sogutcam ısıısnı dusurcem acaba??? psuda ısınıyor FSP 300w olmasına ragmen
  • kasa içi fan edinebilirsin
  • ben kapagi acik birakiyorum

her hafta sonu ama toz temizligi yapman gerekiyor
  • bu topiğn yeri overclock ve soğutma
  • sıcaklıgın normalin altında extra sogutmaya gerek yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önerilen Kasa-Power-Sogutucu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ksaya ustten bir 92 lik fan tak bence gayet guzel akım olusuor...
  • bencede ısı normal düzeyde extra soğutmaya gerek yok benim ısı düzeyim 46-52 arasında geziyor bir sorun olucağını sanmam.
  • PSU cok ısınıyor yalnız ondan cok sıcak oluuyor aksa ıcı peqi aldıgım 92lik fanı ansıl oturtacam aksanın userine delikmi acaam askaya yoksa bir sey le tuturacam mı ??? wede on panel Bi tane X-BLOWER FAN TAKSAM iyi our mu
  • evet delik acman gerekiyor ama daha once psu in fan larini kontrol ettinmi icini acip fanlarini bir temizle belki cok toz yemislerdir. gene devam ederse delik acarsin
  • delik acmadan tuttursam olmazmı wede psunun altında 12 cmlik fan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoLiS

delik acmadan tuttursam olmazmı wede psunun altında 12 cmlik fan yok

delik acmadan fani sadece iceri pukurtmek amaci ile kullanabilirsin icerdeki havayida disari aticak bir yerin varsa olur tabiki. bide kasa icinde yeterince yerin varsa fazla sikisiklikta yapmasin. bu arada 12cmlik fan yok dedigin yer psu un icindeki iki fandan birimi yok? eger oyleyse isinmasi dogal degilse yanlis anladim
  • bütün fanları dışarı çevir içerden dışarı atsın ne varsa ama 40 derece normal zaten fazla kasmana gerek yok.. zaten oda sıcaklığı 25 derece..
  • eger onde fan varsa öndekini içeri arkadakini dışarı doğru cevir.
    yada arkada 2 tane varsa bunlardan 1 ini içeri diğerini dışarı doğru tak
    böylece sirkülasyon sağlamış olursun.
  • kardeş sıcaklık normaldir.. genelde 38-40 civarı olur. kafana takma.. psu nun sıcaklığı seni korkutmasın. psu nun baktığı yer hava alıyor olsun. buna dikkat et. yani masanın tam dibine yapışmasın psu. içini ferah tut. kolay gelsin...

• evet bak herkes normal diyo..
  • saolun psun altında 12 cmlik fan yok sadece wede psu ısıtyor aksayı sadece aksada arkada 92mmlik ondede 80mmlik fan war on tarafa blower fan taksam birascık dusermi sıcaklık biras daha ???
  • yaw elbette düşer ama her fan anakarttan elektrik çekiyor unutma. senin osu kaç wattlık bakim he??
  • yaw cekecegi 12v psu 300w FSP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.