slm dostlar ben bir spastik engelliyim o yüzden de kolay kulllanılabilir bir kasa istiyorum sizlerin bu konudaki bilgilendirmenizi bekliyorum.. sistemim asus P5Q deluxe anakart (yakında z77 serisi bir anakart alacağım) msi 8800gt ekran kartı E8500 işlemci (yakında 2500k alacağım) memorlight ftm plus senkron 120 gb ssd ocz fatality 550w modüler psu 2tb samsung f3 hdd+SEAGATE xt sata3 2tb hdd kaliteli bir işlemci soğutucu alacağım (fazla büyük olmayanlarından )
şimdi benim sizden ricam 1.hddleri kolay çıkarıp takabileceğim ve en azından kablolarını çıkarabileceğim (yedekleme ve depo amaçlı kullandığım hddleri devamlı çalışmasını sevmiyorum) 2.vidasız montaj 3.soğutması kaliteli ve hava akımı iyi 4.kabloların elime ayağıma dolaşmamasını sağlayan 5.fazla büyük ve ağır olmayan
Corsair daha kaliteli ancak daha büyük ve daha ağırdır. İyi soğutması olan, montajı kolay, kablo saklaması iyi bir kasadır. Toz filtreleri gayet iyidir.
Dark Knight ise toz filtresi bakımından biraz daha kötüdür. Önde toz filtresi yok. Kablo saklması var ancak kauçuk yok kablo saklama deliklerin olduğu yerlerde. HDD leri hotswaplar sayesinden önden çıkarıp almanız kolay. Soğutması yeterli ve sessiz.
Corsair daha kaliteli ancak daha büyük ve daha ağırdır. İyi soğutması olan, montajı kolay, kablo saklaması iyi bir kasadır. Toz filtreleri gayet iyidir.
Dark Knight ise toz filtresi bakımından biraz daha kötüdür. Önde toz filtresi yok. Kablo saklması var ancak kauçuk yok kablo saklama deliklerin olduğu yerlerde. HDD leri hotswaplar sayesinden önden çıkarıp almanız kolay. Soğutması yeterli ve sessiz.
boyutu ufak ve hafif olsun istiyorum dark knight çok hoşua gitti tam istediğim özellikler de var... toz filtresi pek önemli değil zaten 1tane takarız... daha ufak boyutlu bu özelliklerde kasa yoktur değil mi ?
sanırım dark knight alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: FBSevdalısı toz filtresi pek önemli değil zaten 1tane takarız... daha ufak boyutlu bu özelliklerde kasa yoktur değil mi ?
Toz filtresini en kolayı fanın altına bir parça tülü tek kat veya iki kat olarak koyup yapıştır üstüne fanı monte et çok rahat oluyor, terzi malzemesi satan yerlerde tülün her rengi mevcut.
Ama genel kalite olarak 400R öneririm ben de. Montaj işlemleri de gayet basit zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
Orijinalden alıntı: FBSevdalısı toz filtresi pek önemli değil zaten 1tane takarız... daha ufak boyutlu bu özelliklerde kasa yoktur değil mi ?
Toz filtresini en kolayı fanın altına bir parça tülü tek kat veya iki kat olarak koyup yapıştır üstüne fanı monte et çok rahat oluyor, terzi malzemesi satan yerlerde tülün her rengi mevcut.
teşekkürler bilgi için
dark knight hem tip olarka hem fiyat olarak hemde boyut olarak benim daha hoşuma gitti.. gidip yakından görüp almaya karar verdim dark knightı..
400r daha iyi ama hem boyut olarak daha büyük ve ağırmış hemde fiyat olarak beni aşar hemde bana dark fazlası ile yeter öyle üst düzey sli crossfire ffalan kurmayacağm ki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme