Şimdi Ara

Kasa Toplattım - Ekran Kartı Kutusu açılmış geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yanlış anlaşılmaya sebep vermemek için, ismini buradan vermek istemediğim X bir firmadan RX 6750 XT ekran kartlı bir kasa toplattım. Ekran kartı üstüne takılmadan haricen kutusunda gönderilecek denilmişti. Kargo geldi ve kontrol ettiğimde ekran kartı daha önce açılıp tekrar paketlenmiş. Firma ile yaptığım telefon görüşmesinde, ekran kartını takıp test etmek için açmak zorunda olduklarını ve bu sebeple açtıklarını söylediler. Şimdi acaba daha önce kullanılmış ekran kartı mı gönderdiler diye şüpheye düştüm. İlk defa kasa toplattığım ve uygulamanın bu şekilde olup olmadığını bilmediğim için buradan sormak istedim. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 9 Haziran 2023; 19:0:16 >

• Olmasi gereken o degil mi,toplayinca test ediyolar deneyip kutusuna koymuslardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol etmişlerdir sisteme takıp kartı, yolda kargoda zarar görmesin diye sökülüyor sonra kart, normal bir durum bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 9 Haziran 2023; 19:44:38 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.

• takıp test etmeden göndermezler normal bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.