Merhaba MSI mag forge 100m kasa aldım. Fan kontrolcüsü yandı bende iptal ettim. Kasa üzerinde kontrolcünün modları arası geçişi sağlayan-kapatıp açan bir adet basit düğme mevcuttu. Bu düğme boşa çıktı. Düğmenin kablo ucu 2 pin dişi. Piyasadaki kontrolcülere göz attım fakat bu düğmeyi kullanabileceğim bir çıkışları mevcut değil. Kendi üzerlerinde düğme var. Cooler Master MF120 HALO ARGB ye gözüm takıldı. kontrolcüsü çok basit görünüyor. Üzerinde tek bir düğme var. ilgili kasa butonunun 2 pin dişi ucunu sıyırsam, kontrolcüyü açıp düğmenin + ve - sine bi şekilde lehimletsem olurmu? Eğer olmazsa bu butonu başka türlü nasıl değerlendirebileceğim hakkında fikri olan varmı? Aklıma gelen bir başka şey de biosu resetlemeye yarayan 2 pin erkek JBAT1 girişi var anakrt üzerinde. Bu girişe jumper takıp 10 saniye bekleyince bios resetleniyor anladığım kadarıyla. Butonun 2 pin erkek girişi buraya taksam. Düğmeye 10 saniye basınca resetlenir dimi? bu şekilde değerlendirebilir miyim sizce? Başka fikriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler |
Bildirim