Şimdi Ara

kasa ve işlemci fanı yönleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kule tipi soğutucu aldım fakat fanın doğru tarafa üflediğinden emin değilim. Bu soğutucuyu taktıktan sonra ekran kartı kernel hatası vermeye başladı. Sıcaklıktan olduğunu düşünüyorum.

Görünmüyor ama soğutucunun hemen altında ekran kartım var.

Kasam haf932.. Egzos fanı denen fan var, kapak fanı var, üstte fan var ve kasasnın önünde fan var.

Taktığım doğrumudur yoksa işlemcinin fanını üste mi almam lazım.

• Yanlış takmışsın. Fanın hava alacak yeri kalmamış. Metal bloğu 90 derece sola doğru çevirip tak. Fan arkadaki egzos fana doğru üflemeli.
  • Malesef 90 derece dondurme imkanim yok. Ya alt tarafa takacagim ya ust tarafa. Anakartimda ki vidalar sadece buna izin veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafa takın
  • O zaman bu şekilde kullanmaktan başka çare yok. Ekran kartındaki hatanın da onunla ilgisi olmaz. Onun ekran kartını ısıtması için havayı karta doğru üflemesi lazım sizdeki yukarıya doğru üflüyor, tabi fanı ters takmadıysanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O zaman bu şekilde kullanmaktan başka çare yok. Ekran kartındaki hatanın da onunla ilgisi olmaz. Onun ekran kartını ısıtması için havayı karta doğru üflemesi lazım sizdeki yukarıya doğru üflüyor, tabi fanı ters takmadıysanız.

Fani ters takma imkanim yok. Adamlar ona gore dizayn etmis.

Kasanin ust tarafinda da fan mevcut havayi disari atmak icin. Sanirim bu durumda sikinti yok.

Tesekkurederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.