Şimdi Ara

kasa ya 220v 12cm fan takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde böyle bir fan var oldukça da sessiz ama fanı çalıştırdığım zaman kasanın içine koyarsam manyetik alanı yüksek olduğu için işlemciye falan zarar verir mi

• manyetik alanın zarar vereceğini sanmıyorum

ama kasanın neresine bağlayacaksın ??? biraz açıklarmısın
  • hem ona bakarsan kasaların yanlarında hep CRT tüplü monitörler bulunuyor herkesde en çok manyetik alan yayan şey bence monitörlerdir. ama o bilebişey yapmadığına göre bu fanın zararı olmaz ama kasanın içinde nereye bağlıycaksın birde o sorun var eğer işlemciye çok yakın bir yere bağlıycaksan bir ihtimal manyetik alan etkisi olabilir. ama bu sadece işlemciye değil RAM anakart HDD gibi diğer bileşenleri de etkileyebilir. ama yinede bir ihtimal bu işin erbaplarına sormak lazım bunu
  • denemeni pek tavsiye etmem çünkü çok devirli olduğundan sarsıntı yapacaktır buda hdd ler çalışırken sallanır ve hdd nin yüzeyine zarar verebilirsin
    sonra zonk hdd gitti
  • sarsıntı o kadar problem değil yaw

vidaları bağlarken lastik pul lardan takarsan sarsıntıyı büyük ölçüde kesebilir

yinede sen kasadan önce başka bir yere bağla bunu ve bir dene sarsıntısına falan bir bak çoksa takma tabi ki

arkadaşın dediği gibi hdd ler etkilenir
  • ben fanı cd-rom bölümüne takacam çok sarsıntı yapmıyor denedim ama işte hdd ler manyetik alandan etkilenir mi?

fan dediğim gibi çok sessiz ilk kez bende böyle bir fan görüyom
  • 220 v'mu normal 12'likler kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    5 ay önce açıldı
    3PİN İLE 4 PİN KASA FANI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 LİKLER DERKEN 12CM Mİ DEMEK İSTEDİN EĞER ÖYLE İSE ONLAR 12V
  • fark bayağı var 18.3 katı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.