Şimdi Ara

Kasa Yada PSU Önerebilirmisiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Harddisk Seagate 250 GB 7200 rpm 16 mb cache SATA
    Ekran Kartı Sapphire RADEON X1650PRO 256MB DDR3 PCI-E EKRAN KARTI (11090-02-20R)
    İşlemci İntel P4 E 2140 1.6 Çift Çekirdek
    Anakart Asus P5LD2SEC I945 DDR2 Ses+Glan+Sata2 16x
    Ram Kingston DDR 2 1 GB 667 Mhz PC5300
    Sürücüler LG H 12 18xDVDRW

Kasa Nzxt Guardian Siyah Kasa 97 Ytl (PSU yok fiyatı uygun iş görecek bişey önerin)

bunları aldım ama kasa kaldı alamadım. feel tavsiye etti bende kabul etmedim.. bana bi kasa tavsiye edin. göze hitap eden. yanı şeffaf olsun istedim ama olmayacak gibi bu gidişle... En üstteki modele PSU mu alayım artı yoksa şu modeli al diyeceğiniz bi ürün varmı???

120 doları gecmemeli kdv dahil fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülnida_yüreğim -- 23 Haziran 2007; 19:15:12 >

• Sana kasa+psu çözümü güzel olur zaten sistemin çok güç istemiyor.

www.vegateknomarket.com'da TT Matrix VX 3000BWA var ve 430W TT PSU ile birlikte 100$+kdv. Kasa inan çok sade ve çok kaliteli, PSU da çok rahat yeter o sisteme. Hem de hesaplı şekilde halletmiş olursun işini
  • COOLER MASTER - CENTURION 534+ BLACK işini görecek kaliteli bi kasa 430W güç kaynağı var.Bana göre oldukça şık bi kasa

147 YTL Kdv dahil

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 23 Haziran 2007; 20:45:17 >

• Matrix performans olarak bundan kat kat iyi ya, bunda ön giriş bile yokmuş zaten. Yan kapak da şeffaf değil o yüzden arkadaş istemez diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Matrix performans olarak bundan kat kat iyi ya, bunda ön giriş bile yokmuş zaten. Yan kapak da şeffaf değil o yüzden arkadaş istemez diye düşünüyorum

Hocam Vega'da THERMALTAKE VD3430BWA MATRIX VX SİYAH 430W var o da 162$ + KDV . Tavsiy eettğin kasayı göremedim ben orda
  • Şimdi baktım da haklısın 160$, ben PSU'suz modeliyle karıştırmışım o 100$'dı, kusura bakmayın.
  • Kasa için, Asus TA serisine,

PSU için de, yine Asus,Asus A-45GA (450 Watt) bi göz atınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    geçen yıl açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus Ta 9a1 ve fsp bluestorm 2
    Inventusta bu ikis ibirlikte satılıyor . tasarımı şık , öne 12 cm lik fan takılabiliyor , ama yanı şeffaf değil işlemcinin önünde air duct var ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.