Şimdi Ara

KASACILAR BAKMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BU ÜRÜNLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuspa -- 22 Ocak 2013; 19:44:12 >

• Biz sana toplama dizek. HAZIR KASAYA HAYIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ne alırsan al sakın hp ALMA!
    yoksa üzülürsün
     KASACILAR BAKMALI

anti hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 21 Ocak 2013; 12:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Hazır sistem sakın almayın..Haftasonu indirim ile bu sistemi öneririm

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-970a-ds3-970a-ds3--amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62819
    işlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd6300wmhkbox-fx-x6-6300-soket-am3+-3,5mhz-14mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63901
    Ram:http://www.vatanbilgisayar.com/ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9-8gb-(2x4gb)vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59069
    Ekran kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11199-16-20g-hd7870-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63591
    Hdd:http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st31000524as-35-1tb-barracuda-sata-30-32mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=52581
    Dvd yazıcı:www.vatanbilgisayar.com/lg-gh24ns95-gh24ns95-24x-±-double-layer-sata-dvd-yazici-siyah-(kutusuz)/productdetails.aspx?I_ID=63471
    Kasa+psu:http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc-9011014-600cx-carbide-serisi%E2%84%A2-300r-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62264

Toplam: 1520 TL %25 indirimli

Hazır kasa neden almayalım ? ( verdiğin linkler için teşekkürler(dvd yazıcı linki çalışmıyor ))
    Neden hp'ye hayır ?
    TAMAM BANA BU ÖZELLİKLERE SAHİP KASA DİZİN SAOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuspa -- 21 Ocak 2013; 12:42:56 >

• yıl 2013 hala hazır kasa alanlar mı var
  • Şu konu başlıklarını da büyük harfle yazmayı bırakın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw alırsam kızlar bakar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Herkes El Sallasın :)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

yıl 2013 hala hazır kasa alanlar mı var

Daha almadım ilk önce zaten size sundum,alsam ilk hazır kasam olacaktı(daha önce hazır kasa almadım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuspa

quote:

Hazır kasa neden almayalım ? ( verdiğin linkler için teşekkürler(dvd yazıcı linki çalışmıyor ))
    Neden hp'ye hayır ?

Hazır kasaları abartırlar ama içinde düzgün bir ekran kartı yoktur power çöptür vs..size önerdiğim sistemde oyun performansı sizin seçtiğin pcden 5 kat fazladır emin olun

Dvd yazıcı linkini komple seçip kopyalayın adres çubuğuna yapıştırın açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 21 Ocak 2013; 12:47:25 >

• quote:

quote:

quote:

Neden hp'ye hayır ?

Hazır kasaları abartırlar ama içinde düzgün bir ekran kartı yoktur power çöptür vs..size önerdiğim sistemde oyun performansı sizin seçtiğin pcden 5 kat fazladır emin olun

Tamam direk bunları alayım kasam hazır saolasın ama birde dvd yazıcıya tekrar link atsan ( hemen nası kasa diziyorsunuz :) )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

yıl 2013 hala hazır kasa alanlar mı var

Daha almadım ilk önce zaten size sundum,alsam ilk hazır kasam olacaktı(daha önce hazır kasa almadım )

sunmana bile gerek yok bu hazır kasalar çöp. adamlar içine 200 tl lik parça koyuyo 5 katı paraya satıyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden hp'ye hayır ?

Tamam direk bunları alayım kasam hazır saolasın ama birde dvd yazıcıya tekrar link atsan ( hemen nası kasa diziyorsunuz :) )

Buraya TIKLA

• Tamam saolasın ben bu takma işlerinden pek anlamam bağlatmak için pc'ciye mi götüreceğiz Vatan'da direk takıyorlar mı ben elden almayı düşünüyorum ? ( forumda özel mesaj diye bir şey yok mu ? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkisHCommandeR

%30 indirim ile 1250 tl civarı bu sistemi alırsın o sistem bunun yanından bile geçemez
     KASACILAR BAKMALI

KASACILAR BAKMALI

Ben çok iyi anlamıyor kasadan dediğim gibi beni iyi bilenler yönlendirecek alacağız ama fiyat 1500'lerde olsa iyi olur

• ozaman ilk önerilen sistem tam senlik
  • Arkadaşın önerdiği kasayı alıcam MONİTÖRDE BEKLİYORUM 100 - 150 TL YE
  • Hocam hafta sonu alsan %25 indirim oluyor vatanda. Fiyat daha da düşer yani acele etme..

• toplamaya bunu kralını toplarız sana.1500 lira buna verilirmi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T13K0L

toplamaya bunu kralını toplarız sana.1500 lira buna verilirmi ya?

Topla kralını at linkini kardeş :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.