Şimdi Ara

Bmw alırsam kızlar bakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pedere sıfır leon aldırdım 90 küsür bine. 2 ay oldu daha. Bunu satıp 40-50 bin daha üstünr koyarsam 2. El F30 kasa 3 serisi alabilirim. O zamab bakarlar mı? Leon'a bakmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 küsür bine zaten ikinci el kral gibi bi bmw alabilirdin, geçmiş olsun.
  • Leona neden baksinlar kardes erkek halimle bile bakmadigim bi araba gecmis olsun cupra bocanegara gibi araclar olmadigi surece kizlar bakmaz kizlar farkli seyler ariyor siradan ve herkezde olan seyler ilgilerini cekmez

• hyr

bkz: elliot rodger
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

90 küsür bine zaten ikinci el kral gibi bi bmw alabilirdin, geçmiş olsun.

90 bine anca milletin kevgire çevirdiği, yanladığı, sıfır çizdiği 7-8 yıllık bmw alınırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Leona neden baksinlar kardes erkek halimle bile bakmadigim bi araba gecmis olsun cupra bocanegara gibi araclar olmadigi surece kizlar bakmaz kizlar farkli seyler ariyor siradan ve herkezde olan seyler ilgilerini cekmez

Görünüş aynı cupra'nın kızlar motordan mı anlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın motorun ömrünü yiyip 90-100 bin liraya koyduğu arabaya bineceğine sıfır çoğu kişinin hayali arabaya biniyorsun.Bence git bir şükür et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün senin BMW'ne bakar, yarın başkasının Mercedes'ine bakar, öteki gün diğerinin cipine bakar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goy Goy

Arabaya bakan kıza kafam girsin, öylesi zaten bol çakılmış, sağlam yalatılmış kızlardır.

Brad pitt gibi tipim var da ona mı bakacaklar hocam
  • 90 bine leon alan adama her sey mustehak. otv zammindan once 105 e sifir 2015 f30 316i ler vardi 5-10 bin km de. hic olmadi o paraya cok temiz makyajli c180 alinirdi 30-40km de. benim kiz arkadaslarim bile leon sirakko gordugunde apaci arabasi diye dalga geciyor arabadan anlamamalarina ragmen. gercekler boyle maalesef.

• Hocam birde estetik ameliyat geçir derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

90 bine leon alan adama her sey mustehak. otv zammindan once 105 e sifir 2015 f30 316i ler vardi 5-10 bin km de. hic olmadi o paraya cok temiz makyajli c180 alinirdi 30-40km de. benim kiz arkadaslarim bile leon sirakko gordugunde apaci arabasi diye dalga geciyor arabadan anlamamalarina ragmen. gercekler boyle maalesef.

Nasıl c180 alınırdı o fiyata? Piyasayadan haberin yok herhalde full olmayan 6-7 yıllık diyorsan bi ihtimal

• quote:

90 bine leon alan adama her sey mustehak. otv zammindan once 105 e sifir 2015 f30 316i ler vardi 5-10 bin km de. hic olmadi o paraya cok temiz makyajli c180 alinirdi 30-40km de. benim kiz arkadaslarim bile leon sirakko gordugunde apaci arabasi diye dalga geciyor arabadan anlamamalarina ragmen. gercekler boyle maalesef.

Ben bakmadım mı sanıyorsun?

Çoğu ağır hasar kayıtlı kevgire dönmüş arabalar 90 bine temiz 116ü bile yok. Peder 2-3 sene buna sonra istediğini alırım dedi.

2. Ele karşıyım aynı sınıftaki Dizel araçlar 120 bin civarı. Golf 130 bin
  • Hocam araban güzel kızları boşver sen

• Bilgisi olmayan sallıyor işte ben bakmadım sanki. Bana 90 bine dolu dizel otomatik c segment araç söyleyin alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

Bilgisi olmayan sallıyor işte ben bakmadım sanki. Bana 90 bine dolu dizel otomatik c segment araç söyleyin alayım.

Bak aklıma ne geldi güzel bi korna taktır(godfather olmasın) kızlar bakar

• Bu arada araç fr mı ne renk

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Bu arada araç fr mı ne renk

Fr çok yakıyo. Dizel aldım. Yılda 20 bin km yapıyorum. Ev okul arası var baya

Kırmızı renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 29 Ağustos 2017; 21:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

quote:

Nasıl c180 alınırdı o fiyata? Piyasayadan haberin yok herhalde full olmayan 6-7 yıllık diyorsan bi ihtimal

piyasadan haberim var sen rahat ol. otv zammindan evvel 90 bine c180 amg aliniyordu 2013 model makyajli full dolu dusuk km de.

• mx3 al ustune atlarlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.