Şimdi Ara

Kasada kablo saklama [RESİM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocu anakartınmı küçük ekran kartınmı büyük o ne ya çay tepsisi gibi :D
  • Herkese teşekkür ederim

Hocam ekran kartı Sapphire HD3850 yaklaşık 23,24 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rbid Desire -- 26 Mart 2010; 18:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

hocu anakartınmı küçük ekran kartınmı büyük o ne ya çay tepsisi gibi :D

Güzel benzetme..
  • Daha güzel bişey yapabilirdin pek hoş olmamış
  • sağol kardeşim emeğine sağlık
  • Aslında iyi olmuş ama onlar ısınırsa senin açından kötü sonuçlar yaratabilir..
  • Aslında iyi olmuş ama onlar ısınırsa senin açından kötü sonuçlar yaratabilir..
  • Kasmaya gerek yok en ekonomik yoldan ve görselliği bozmadan bu plastik kelepçelerle halledebilirsiniz :)

Kasada kablo saklama [RESİM]

Not:Ayrıca yüksek gerilim hattı geçmiyor pcden :D Kabloların erime mantığı acayip geldi bana :)
  • Ya bu kablo sarma işini en kolay nasıl halledebiliriz.Truvatek kasa aldım ,her şey iyi güzelde PSU ve ön taraf kabloları çok kötü görünüyor.Bazı şeyler yapmak istiyorum ama internetten gördüğüm kadarıyla kablo sarma olayında kabloları pinlerden çıkarmak gerekiyor bu biraz riskli olur.Daha kolay olarak bir tek klipsler var yapışkan kroşeler ile kasanın bazı yerlerine yapıştırıp oralardan geçireyim diyorum ama pek içime yatmıyor ,başka yöntemi yok mu bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Ya bu kablo sarma işini en kolay nasıl halledebiliriz.Truvatek kasa aldım ,her şey iyi güzelde PSU ve ön taraf kabloları çok kötü görünüyor.Bazı şeyler yapmak istiyorum ama internetten gördüğüm kadarıyla kablo sarma olayında kabloları pinlerden çıkarmak gerekiyor bu biraz riskli olur.Daha kolay olarak bir tek klipsler var yapışkan kroşeler ile kasanın bazı yerlerine yapıştırıp oralardan geçireyim diyorum ama pek içime yatmıyor ,başka yöntemi yok mu bu işin.

Kablo sarma işi uzaktan zor ve riskli gözüküyo ama çok basit bir iş.. Pimleri çıkartıp takmanında hiçbir riski yok. Tek tek kabloyu çıkarıp Sleeve'in içinden geçiriceksin sonra pimi yerine takıcaksın bu kadar..

• Riske girmişsin. Sağlam bi bantla yapsaydın keşke.
  • yapış yapış olur o
  • işini görüyorsa gerisi önemli değil sen beğendiysen bende beğenirim
  • Olmamş. bant yakar orayı sonra bi koku baktinki pc açılmıyo . Gerek Yok bence Daha iyi yapanlar var forumu dolaş biraz
  • bende bi ara giricem şu kablo toplama olayınada ne zaman
  • başarılı
  • Kabloda kalan yapış yapış artıkları pamuk ve asetonla temizleyebilirsiniz. Çok kolay çıkartır. Fakat bunu yaparken herhangi bir devreye ve kablonun bakır kısmına aseton kaçırmamaya özen gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt130

Kasmaya gerek yok en ekonomik yoldan ve görselliği bozmadan bu plastik kelepçelerle halledebilirsiniz :)

Kasada kablo saklama [RESİM]

Not:Ayrıca yüksek gerilim hattı geçmiyor pcden :D Kabloların erime mantığı acayip geldi bana :)

• bende bantla denedm yapıs yapıs oluyor hemen çıkardım we kabloı toplamak için kelepçe aldım daha güwenceli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.