Şimdi Ara

Kasada kablo saklama [RESİM] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hiç bişey yapmıyım diyosan eski telefonların sarmal kabloları oluyodu onlardan bul yada al elektrikçilerde satıyolar tanesi 1 - 2 lira bişey, onları geçir kablolara hem dağınık durmaz hem güzel görüntü elde edersin.
  • Kasalarda kablo toplama işlemi için bant yada kılılf tarzı yerine yukarıda arkadaşın önerdiği plastik kablo toplama bağlarını kullanın siyah, beyaz, kırmıız, mavi ve yeşil renklerini yapı marketlerde bulmak mümkün hem ucuzlar hemde işlevseller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Sen genede işi şansa bırakma bence..

Ben işi şansa bırakmıştım, aynı şekilde yapmıştım 1 ay falan geçti sonra kasadan kokular gelmeye başladı. Dedim yanıyoruz. Kabloları ayırmak için bayağı bir uğraşmıştım.
  • yapısır
  • bende yaptıydım bi ara sonra çıkardım yapıskanlığı hiç gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

bende yaptıydım bi ara sonra çıkardım yapıskanlığı hiç gitmedi

• Bant yerine kullanılabilecek alternatif bulabilen varmi ?
    Ben Siyah kadın çorabı sarmayı dusunuyorum clibs ile de tutturcam .
    Ama daha iyi bir alternatif bulabilen varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighWoltage!

Bant yerine kullanılabilecek alternatif bulabilen varmi ?

buda güzelmiş jartiyermi kullanacan

elektrikçilerde pano için kablo spiralleri olur metresini 1 liradan almıştım ben.çok güzel iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

elektrikçilerde pano için kablo spiralleri olur metresini 1 liradan almıştım ben.çok güzel iş görüyor.

eyw.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

eyw.

İzmir Buca her yere baktım bulamadım

• kablolar arkadan geçirsen daha guzel olur
  • valla arakdaşım burda var eğer istersen maliyeti karşılığında alıp sana yolluyabilirim.
  • Güzel olmuş hocam.10 tanesi 1 liraya almadıysan bantların sorunda olmaz.Evlerde 220 v geçiriyoruz o bantların tuttuğu kablolarla.Bende aynısını yaptım 1 yıldır da kulanıyorum.Toz arlarına kaçınca temizlenmesi gerçekten zor oluyor tek sıkıntısı o potluk vermeden sararsanız uçlarına düz bir şekilde bantlarsanız onuda aşabilrisiniz.
  • O sürekli aşağıladığınız :) bantlar elektrik bandıdır. Elektrik bandı olduğu için elektriğin doğasında sıcaklık olduğundan o bantlarda sıcaklığa dayanıklı olarak yapılmıştır. Bu yüzden erime problemi olmaz.

"Çıkaracağın zaman yapış yapış olur" demişsiniz.
    neden çıkarsın ki?

Gayet iyi bir çalışma olmuş.. Eline sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: respire91

illa çuvalla para harcamakmı gerekir kablo toplamak için bi slevee seti ne kadar arkadaş bantlamış kabloları işte kasayı toparlamış hava akışı daha iyi hale gelmiş
    ayrıca kablo nası ısınırda yanar bana bunu bi açıklayın kısa devre olmadan o kablolar yanacak kadar ısınmaz
    dediğiniz gibi bantın yapışkanı kablolarda kalacaktır olsun ne zarar çıkar nası olsa bantları çıkartmayacak

arkadaşa katılıyorum..ben yaklaşık 3 sene o şekilde kullandım hiçbir sorun olmuyo kablo yanması vs..sadece yağoşkanı kalıyo..yorum olsun diyede yorum yapmaya gerek yok bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

quote:

Orijinalden alıntı: respire91

illa çuvalla para harcamakmı gerekir kablo toplamak için bi slevee seti ne kadar arkadaş bantlamış kabloları işte kasayı toparlamış hava akışı daha iyi hale gelmiş
    ayrıca kablo nası ısınırda yanar bana bunu bi açıklayın kısa devre olmadan o kablolar yanacak kadar ısınmaz
    dediğiniz gibi bantın yapışkanı kablolarda kalacaktır olsun ne zarar çıkar nası olsa bantları çıkartmayacak

arkadaşa katılıyorum..ben yaklaşık 3 sene o şekilde kullandım hiçbir sorun olmuyo kablo yanması vs..sadece yağoşkanı kalıyo..yorum olsun diyede yorum yapmaya gerek yok bence...

Bu seti 5 6 Liraya alıp rahatlıkla kabloları düzenliyebilirsiniz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-swv206710-philips-swv206710-2m-kablo-duzenleyici/productdetails.aspx?I_ID=45598

Kangroo arkadasıma cok tesekkur ederim . Mersinden İzmire kablo toplama seti gönderdi. Üstelik ücret istemedi .7 Lira kargo ücreti verdim ama kasa içinde kablo karmasına son verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suç.ve.ceza -- 9 Nisan 2011; 11:34:18 >

• güzel olmuş da o kablolardan en fazla kaç volt geçicekki bu kadar sorun ediosunuz?
  • Dostum o alttaki süngeri nerden alabilirim? biraz bilgilendirir misin beni?
  • hocam yeni pc yapmışsındır artık onun resimlerini bekliyoruz ;)
  • Herkes kötülemiş kablo ısınır demiş kablo ısınmazki sanki kısa devre yapıyor süper olmuş kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.