Şimdi Ara

Kasada kablo saklama [RESİM] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevap verecek arkdaş yok mu alttaki süngeri nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Seraphim

Cevap verecek arkdaş yok mu alttaki süngeri nerden bulabilirim ?

anakart kutusundan cıkan sünger sanirim o.
  • sorma yaa iyi olmuş, arada fanlara deyiyolar ya kafa patlatıyo resmen :D
  • Bılıp bılmeden yorum yazmak bu olsa gerek. Bazı arkadaslar bantın erımesınden bahsetmıs. Ya bant erıyecek kadar kablo ısınsa zaten bantın erımesıne gerek yok. Sıstemde zaten cıddı bır sorun var demektır. Ayrıca elektrık bantlarının amacı cıplak tellerı bantlamak ıcındır. Bugune kadar bu yuzden yanan bır elektrık bandı gormedım. Arkadas kabloları bantlamıs. Bunda bır sakınca gormuyorum. Ha goruntu kotu dıyenlere bır sey dıyemıyecegım. Herkesın zevkı ayrı. Arkadas masraf yapmak ıstememıs. uygun fıyata (1tl gıbı) ıyı cozum bulmus. Mantıksız degıl. Kotude gozukmuyor bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Ocak 2012; 10:15:32 >
  • bende böyle bir acemilik yapmıştım eskiden yeşil elektrik bantıyla yapmıştım 2 hafta sürmedim psu güm
  • yorum yapan pek çok arkadaş zaten o kablolar ısınıp çözülecek ve eriyecek derecede olsa banta gerek yok hep parçalar birbirine bağlı ve hemen kısa devre olması lazımdı..ama hiç ta 220 volt geçipte eriyen eletrik kablosu gördünüzmü..ancak nasıl erir eğer mevcut kablonun içerisinden çok yüksekte bir akım geçerse olurki burada yapılan işlemde sadece mevcut kablonun üzerinin sarılması olayıdır,ve olan görünüşte bantlanan kısımlar bantın yapışkanlığından ötrü estetik olmayacaktır...ayrıca mevcut elektrik kabloları düz olduğu için normal ısınma haricinde kızma olmaz,eğerki kablonun içerisinde geçen kablo rezinstans şeklinde kıvrımlı hale gelirse o zaman elektirkli soba haline dönüşen kablo derhal aşırı ısınmadan dolayı erir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 19 Mart 2012; 1:01:46 >
  • hatalı bir durum
  • Kasanın arka panel ilk hali

Kasada kablo saklama [RESİM]

Ancak bu kadar toplayabildim daha fazla malesef olmuyor.Kablorın uzunlukları,çapları gittikleri yerler farklılık gösterince gruplandırmak zor oluyor.

Ön taraf güzel oldu simetriyide kullanarak kablolar minimum seviyede gözüküyor.

Sese duyarlı inverterı arka tarafa kırmızı ince dübelle monte ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 25 Mart 2012; 13:26:26 >

• Mümkünse anakart tablasının kenarlarından kablo geçecek kadar delikleri açın.Kenarlarını zımparalayıp kabloları arkadan geçirin.

Sizin yaptığınız şekilde kablolar yapış yapış olur , belli bir zaman sonra bantlar kendini salar.Kablolarda oldukça kötü bir görüntü oluşur.
  • Gayet başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve.Jobs -- 28 Nisan 2012; 19:36:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.