Şimdi Ara

Kasada kablo saklama [RESİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi kasamda kablolar çok karmaşıktı hava akımı olumoyrdu , Bir parçayı çıkarırken çok zorlanıyordum.

Bende kabloları saklamaya karar verdim.

Resimler ;

Sizce nasıl olmuş ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam bu ne böyle ya hemen çıkart o bantları kablolar ısınır erir sonra gümler gider. En azından bahçe hortumu alıp onun içine saklayabilirdin yada narburlardaki kablo toplayıcılardan alabilirdin....

Yönetici notu: Eleştiri yaparken, saygı dairesinden çıkmayalım lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Hocam bu ne böyle ya hemen çıkart o bantları kablolar ısınır erir sonra gümler gider. En azından bahçe hortumu alıp onun içine saklayabilirdin yada narburlardaki kablo toplayıcılardan alabilirdin....

Yönetici notu: Eleştiri yaparken, saygı dairesinden çıkmayalım lütfen.
    Gerçekten arkadaşın da ifade ettiği gibi bantlar sıcaktan açılır ve kabloların üzeri yapış yapış olur.
  • Bence hiç iyi olmamış çünkü o bantları cıkarcağın zamn yapışkanları üstünde kalcak sıcaklıktan buda kötü bir görüntü yaratacak o kablolar ısındıkca bantlar cıkacak benden sölemesi yakın zamnda cıkarsan iyi olabilir onun yerine bağcık iplerinden al renkli olanlardan onla yap daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

Gerçekten arkadaşın da ifade ettiği gibi bantlar sıcaktan açılır ve kabloların üzeri yapış yapış olur.

Alıntıları Göster
    Hocam dediğinizi bende tahmin ettim ama birşey olmuyor gerçekten baya bi baktım ısınıyormu filan diye yük yaklaşık 1 aydır böyle sorun olmadı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Hocam dediğinizi bende tahmin ettim ama birşey olmuyor gerçekten baya bi baktım ısınıyormu filan diye yük yaklaşık 1 aydır böyle sorun olmadı daha

Alıntıları Göster
    Sen genede işi şansa bırakma bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Sen genede işi şansa bırakma bence..

Alıntıları Göster
    Güzel olmuşta ya bi sorun cıkarsa? Bence işi şansa bırakma. Firebal.net de kablo toplayıcılar ve kelepçeler var , hemde UV (ultraviole) ışık duyarlı. Onlardan al hem için rahat etsin hemde bilgisayarında güzel görüntü olsun :) Olmuyo böyle cingan kasası gibi :)

Saygılar İyi Geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

Güzel olmuşta ya bi sorun cıkarsa? Bence işi şansa bırakma. Firebal.net de kablo toplayıcılar ve kelepçeler var , hemde UV (ultraviole) ışık duyarlı. Onlardan al hem için rahat etsin hemde bilgisayarında güzel görüntü olsun :) Olmuyo böyle cingan kasası gibi :)

Saygılar İyi Geceler..

Alıntıları Göster
    illa çuvalla para harcamakmı gerekir kablo toplamak için bi slevee seti ne kadar arkadaş bantlamış kabloları işte kasayı toparlamış hava akışı daha iyi hale gelmiş
    ayrıca kablo nası ısınırda yanar bana bunu bi açıklayın kısa devre olmadan o kablolar yanacak kadar ısınmaz
    dediğiniz gibi bantın yapışkanı kablolarda kalacaktır olsun ne zarar çıkar nası olsa bantları çıkartmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: respire91

illa çuvalla para harcamakmı gerekir kablo toplamak için bi slevee seti ne kadar arkadaş bantlamış kabloları işte kasayı toparlamış hava akışı daha iyi hale gelmiş
    ayrıca kablo nası ısınırda yanar bana bunu bi açıklayın kısa devre olmadan o kablolar yanacak kadar ısınmaz
    dediğiniz gibi bantın yapışkanı kablolarda kalacaktır olsun ne zarar çıkar nası olsa bantları çıkartmayacak

Alıntıları Göster
    Greedy : Hocam yakın zamanda pcyi tamamen değiştireceğim kasa dahil. Ondan daha fazla para yatırmak istemiyorum boş zamanım vardı biraz uğraşayım dedim

Respire : Hocam teşekkür ederim bende senin gibi düşündüm. Zaten psu kullanılmayacak ondan kabloları çıkarttığımda kötü görükürse gözüksün önemli değil

İyi , kötü yorumlarınız için teşekkür ederim

• quote:

Greedy : Hocam yakın zamanda pcyi tamamen değiştireceğim kasa dahil. Ondan daha fazla para yatırmak istemiyorum boş zamanım vardı biraz uğraşayım dedim

Respire : Hocam teşekkür ederim bende senin gibi düşündüm. Zaten psu kullanılmayacak ondan kabloları çıkarttığımda kötü görükürse gözüksün önemli değil

Hocam o zaman No Prablım

• quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

quote:

Hocam o zaman No Prablım

Alıntıları Göster
    çok tehlikeli dostum, biz uyaralım. sonra üzülme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Registered

çok tehlikeli dostum, biz uyaralım. sonra üzülme.

Alıntıları Göster
    Elektirik bandıyla sardıysan hiç birşey olmaz merak etme. Adı üstünde elektirik bandı doğal olarakta ısıya dayanıklı... Onun dışında biraz kötü gözüksede kasanın içi ferahlamış demek yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damaskrov -- 21 Mart 2010; 2:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

Elektirik bandıyla sardıysan hiç birşey olmaz merak etme. Adı üstünde elektirik bandı doğal olarakta ısıya dayanıklı... Onun dışında biraz kötü gözüksede kasanın içi ferahlamış demek yeridir.

Alıntıları Göster
    saklama güzel olmuş ama o bantlar olmamış.bende senin gibi o bantları kullanarak yapmıştım bi ara.daha sonra sıkıldım çıkarttım ama yapışkanları hep kaldı kabloların üzerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

saklama güzel olmuş ama o bantlar olmamış.bende senin gibi o bantları kullanarak yapmıştım bi ara.daha sonra sıkıldım çıkarttım ama yapışkanları hep kaldı kabloların üzerinde.

Alıntıları Göster
    Kasa 2 kesik ister
    1. Psu nun yanından
    2. Ana kartın güç girişinin yanından

kablolar kasanın arkasında yer varsa arkadan kesikten dışarı atılır ve içeri ikinci delikten alınır
    kablo toplamada görümün olarak şu yapmış olduğun tümüyle sana kalmış forumda bunu kağıtla yapıp o kağıtlarıda uv boya ile boyuyan arkadaşlarda vardı Bant sökünce yapışkanı üzerinde kalır ama düzenli ve iyi bantladıysanda sökmene zaten gerek olmuyacağı için sprun olmaz.
    Gönül isterdiki slave le o kabloları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

Kasa 2 kesik ister
    1. Psu nun yanından
    2. Ana kartın güç girişinin yanından

kablolar kasanın arkasında yer varsa arkadan kesikten dışarı atılır ve içeri ikinci delikten alınır
    kablo toplamada görümün olarak şu yapmış olduğun tümüyle sana kalmış forumda bunu kağıtla yapıp o kağıtlarıda uv boya ile boyuyan arkadaşlarda vardı Bant sökünce yapışkanı üzerinde kalır ama düzenli ve iyi bantladıysanda sökmene zaten gerek olmuyacağı için sprun olmaz.
    Gönül isterdiki slave le o kabloları.

Alıntıları Göster
    anlamadım nokta kablo ısınıyomukı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9229258DF

anlamadım nokta kablo ısınıyomukı?

Alıntıları Göster
    EVET DOSTUM KABLO ISINIR. BU KABLODAN ÇEKİLEN AKIMA GÖRE DEĞİŞİR. ARKADAŞIN KULLANDIĞI İZOLEBANT KALİTELİ DEĞİLSE ZAMANLA ERİR VE DİĞER ARKADAŞLARINDA BELİRTTİĞİ GİBİ ÇOK KÖTÜ BİR HAL ALIR. EĞER FİREBALDAKİ KABLO SARMALLARI PAHALI İSE GİT BİR ELEKTRİKÇİYE, ONLARDADA PANO İÇİNDEKİ KABLOLARI TOPLAMAK İÇİN KABLO SARMALLARI VAR. ŞEFFAF,50CM UZUNLUĞUNDA VE UCUZDUR. TANESİ 1 TL. BEN ONLARDAN ALDIM VE BİLGİSAYAR MASASININ ARKASINDAKİ KABLO KARMAŞASINA SON VERDİM. ÇOK GÜZEL OLDU. TAVSİYE EDERİM HERKESE.

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

EVET DOSTUM KABLO ISINIR. BU KABLODAN ÇEKİLEN AKIMA GÖRE DEĞİŞİR. ARKADAŞIN KULLANDIĞI İZOLEBANT KALİTELİ DEĞİLSE ZAMANLA ERİR VE DİĞER ARKADAŞLARINDA BELİRTTİĞİ GİBİ ÇOK KÖTÜ BİR HAL ALIR. EĞER FİREBALDAKİ KABLO SARMALLARI PAHALI İSE GİT BİR ELEKTRİKÇİYE, ONLARDADA PANO İÇİNDEKİ KABLOLARI TOPLAMAK İÇİN KABLO SARMALLARI VAR. ŞEFFAF,50CM UZUNLUĞUNDA VE UCUZDUR. TANESİ 1 TL. BEN ONLARDAN ALDIM VE BİLGİSAYAR MASASININ ARKASINDAKİ KABLO KARMAŞASINA SON VERDİM. ÇOK GÜZEL OLDU. TAVSİYE EDERİM HERKESE.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim öneriler için ben çok uğraşmak ve para yatırmak istemiyorum zaten 1 ayı filan kaldı kasanın. yani o kabloları çıkartma gibi bir durumum yok ve yaptığım bant elektrik bantıdır bana sorun olmaz dediler bende denedim pcyi baya bir yüke soktum 4,5 gün açık kaldı birşey olmadı. yani sorun çıkacağını zannetmiyorum..

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

Alıntıları Göster
    Kablolar ısınıp, erimez bir kere.. Güm diye patlamaz.. Bu konuda icin rahat olsun.. Ama içerdeki ısıdan dolayi bantlar zaman gectikce acilabilir.. Ama bak dikkat et.. Kablolar ısınınca demiyorum.. O kablolar kolay kolay ısınmaz, ısınsada o banti biraktiracak kadar ısınmaz.. Kasa ici sıcaklıgından dolayi bırakabilir.. Ama bant kaliteliyse buda cok uzun zamanda olur.. Ama ne olursa olsun 2-3 ay sonra kendin cıkardığında o kablolar yapış yapış olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

Kablolar ısınıp, erimez bir kere.. Güm diye patlamaz.. Bu konuda icin rahat olsun.. Ama içerdeki ısıdan dolayi bantlar zaman gectikce acilabilir.. Ama bak dikkat et.. Kablolar ısınınca demiyorum.. O kablolar kolay kolay ısınmaz, ısınsada o banti biraktiracak kadar ısınmaz.. Kasa ici sıcaklıgından dolayi bırakabilir.. Ama bant kaliteliyse buda cok uzun zamanda olur.. Ama ne olursa olsun 2-3 ay sonra kendin cıkardığında o kablolar yapış yapış olacak..

Alıntıları Göster
    dostum hiç bisey olmaz merak etme bir bandın erimesi için gereken sıcaklıga imkansız cıkamaz o kablolar merak etme gayet guzel ve derli toplu olmus eline saglık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

dostum hiç bisey olmaz merak etme bir bandın erimesi için gereken sıcaklıga imkansız cıkamaz o kablolar merak etme gayet guzel ve derli toplu olmus eline saglık..

Alıntıları Göster
    ehehehehe ne kadar uğraştın buna :D yav firebalda slewe lar vardı gayette uygun fiyata bulabilirdin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.