Bilgisayarın kasasını, bütün parçaları sökerek temizledim. Sadece işlemci ve işlemci fanını çıkartmadım. Bütün parçaları yerleştirdikten sonra bilgisayarı açtım ve yaklaşık olarak 15-20 saniye sonra mavi ekran verdi, dumping phsical memory disc yazıp, 100 e kadar birşey yükledi ve yeniden başlattı. Her açılışında aynı hatayı verdi, kimisinde 15 sn kimisinde 2-3 dk kadar açık kaldı. Bugün format attım, başlangıçta herşey düzgün çalıştı, 2-3 bişe yükledikten sonra yeniden aynı hatayı vermeye başladı. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
Hdd ile ilgili bir sorun. Bad sector olabilir. Bağlantıda sıkıntı olsa sistem açılmazdı. Yinede bir kontrol edin derin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
atesm18
kullanıcısına yanıt
ssd ve hdd birlikte kullanıyorum, sistem ssd ye kurulu. hdd çıkartıp başlatınca yine aynı hatayı veriyor. bad sector ssd lerde olabilir mi?
4x2 8gb ram kullanıyorum, tek ram takılıyken problem vermiyor, ikisini birden takınca yine aynı problemi veriyor. Sorun içinden sorun çıktı
Benden sonra yaşayacak olanlar için çözümünü aktarayım. Kullandığım anakart asus z87-a, diğer anakartlarda da buna benzer bir yöntemi olabilir. Öncelikle tek ram takılı olacak, arkasından bilgisayarı çalıştırır çalıştırmaz anakart üzerindeki mem-ok tuşuna basılıyor, bilgisayar açıldıktan sonra kapatıp ikinci ram yerleştiriliyor. Yine aynı şekilde bilgisayarı çalıştırır çalıştırmaz anakart üzerindeki mem-ok tuşuna basılıyor. Sorunsuz çalışıyor.
ramlarda sorun olabilir yerlerini degiştir ve dikkatli tak kabloları kontrol et gevşek olmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme