Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kasam çok ses çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z11 plus kasam çok ses çıkarıyor. Fan sesi.

Devri mi çok fanların devrini nasıl ayarlayabilirim ?

8gb gskill ram
    asus gtx970 ekran kartı
    4590 i5
    msi pc mate z97 sistemim kısaca böyle

• Speed fan programi cok isime yaramistideneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Otomatik fanı işaretledim fakat işlemci 128 derece gösteriyor imkanı yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: FROSTT29

Otomatik fanı işaretledim fakat işlemci 128 derece gösteriyor imkanı yok?

yuh onda bi sıkıntı var açma bence sistemi gotur goster
  • 128 derece de o islemcyi yakarsn bak bi git goster sistemi.

• asus all suit ten bir bak fanları kontrol et.
  • Arkadaşlar sistemi alalı 1 hafta anca oluyor. yeni topladım her şeyi. fanlar aşırı ses yapiyor filmlerde falan oyunlarda hissedilmiyor da ses yokken rahatsız ediyor. Bir de sanmıyorum işlemcinin o kadar sıcak olacağını kasa buz gibi fanlardan buz gibi soğuk cıkıyor program hatalı olabilir mi sabit 128 çünkü hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biosun güncel olmayabilir. Asus all suit yüklü ise asus un siteden (yabancı olanında) bios sürümünü kontrol et. Güncel değilse güncelleştir. Fanlar muhtemelen disable moddadır yani %100 de çalışıyor olabilirler.
  • Bi sıkınti var 128 derece 1 hafta boyunca islemci yanar. 1 haftalik sistemse bios surumundr belki bi sorun olabilir. Belki sensorlerde hata olabilir.

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=rG10ks8PLQ4
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Başka bir program yükledim 28 derece gösteriyor speedfan programından dolayı öyleymiş. Asıl sıkıntım fanlar. Gerçekten çok hızlı dönüyor ondan ses. Nasıl düşürebilirim devrini msi pc mate z97 anakartım 4590 i5 işlemci asus gtx 970 roc strix ekran kartı zalman z11 plus kasa 8gb gs kill ram. Performans çok iyi ısınma kasma tüm oyunlar full ayarda ama kasa sesli. Hiçbir uygulama çalısmıyorkende masaüstünde. Oyundayken masaüstündeyken aynı. Cod en son çıkan oyunuyla masaüstündeki sesin aynı olması garip sıkıntı var

• quote:

Başka bir program yükledim 28 derece gösteriyor speedfan programından dolayı öyleymiş. Asıl sıkıntım fanlar. Gerçekten çok hızlı dönüyor ondan ses. Nasıl düşürebilirim devrini msi pc mate z97 anakartım 4590 i5 işlemci asus gtx 970 roc strix ekran kartı zalman z11 plus kasa 8gb gs kill ram. Performans çok iyi ısınma kasma tüm oyunlar full ayarda ama kasa sesli. Hiçbir uygulama çalısmıyorkende masaüstünde. Oyundayken masaüstündeyken aynı. Cod en son çıkan oyunuyla masaüstündeki sesin aynı olması garip sıkıntı var

Fanlarin hizlarini yukseltmis olmayasniz o.c yptnzmi ??

• FROSTT29 F kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi asus all suit programını yükleyin. Daha sonra "fan expert" den "user" seçip fan devirlerini (% olarak) düşürün. Mouse ile fan % noktalarını ayarlayabiliyorsunuz. Daha sonra kaydet deyin fanlarınızın hızı azalacaktır.

Edit pardon anakartınız msi imiş. Asus al suit olmaz. msi de böyle bir program olması lazım

şurayı bir inceleyin :http://tr.msi.com/support/mb/Z97_PC_Mate.html#down-utility ya dahttp://tr.msi.com/support anakartınıza uygun güncelleme ve programlar burada olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 2 Aralık 2014; 11:43:26 >
  • Aynı kasayı kullanıyorum. Yanlardaki küçük fanlar pek bir işe yaramıyor sustur gitsin. Diğerlerinin devrini de biostan en düşüğe getir. Ya da molexden bağladıysan 5 veya 7 volt ver. Yeter de artar bile bu kadar soğutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.