merhaba arkadaşlar,artık bende forumun dahili elemanı olucam inş... uzun zamandır takip ediyorum ve sormak istedediğim bi soru var. bilgisayarımın parçalarının adını yazıyorum aldığım faturada ne varsa aynen aktarıyorum buraya
bilgisayarımın ana parçaları bu.2 sorunum var arkadaşlar. 1.çalışırken o kadar aşırı ses çıkartıyoki,bilgisayar kapandığında farkına varıyorum bunun çünkü bi rahatlama hissediyorum beynimde:) 2.need for speed oynarken oyundan pat diye çıkıyo direk masaüstüne yönlendiriyo,tekrar oynamak için oyuna baştan girmeniz gerekiyo..bu sorunu bir türlü çözemedim...
LÜTFEN YARDIMCI OLUN:((şimdiden teşekkür ederim
eğer sadece nfs de yapıyorsa oyunun korsanda ilaçta bi sorun olabilir
Ses de kasadaki işlemci fanından, 8600GT nin fanından ya da 80mm lik kasa fanından veyahut hepsinden birden kaynaklanıyor olabilir.
Bunları değiştirmeden bir çözüm olmayacaktır.
Aşırı sesin tanımlamasını yapamadığım için, oluşan uğultuun sizi rahatsız ettiiğini düşünüyorum. Stok fanlar her zaman sorun yapar. Özellikle işlemci ve kasa üzerindeki fanlar. Bunlardan hangisinden çok ses geldiğine bakıp değişimlerinizi yapmalısınız.
fanlardan veya harddiskten geliyo olabilir benim pc deki harddiskde çok cins sesler çıkartıyo.
3 tane fan var bilgisayarda,biri ekran kartının üzerinde dinledim tık yok,biri işlemcinin üzerinde ondan da ses çıkmıyo,kasanın kendi fanı felaket bi uğultuyla çalışıyo...:(değiştirilicek malzeme ortaya çıktı... peki ben ses yapmaması için nasıl bir fan almalıyım..parası önemli değil kafam rahat olsun yeter...yoksa kasayı kırıcam bu gidişle:((
quote:
Orijinalden alıntı: ogün_topcu
3 tane fan var bilgisayarda,biri ekran kartının üzerinde dinledim tık yok,biri işlemcinin üzerinde ondan da ses çıkmıyo,kasanın kendi fanı felaket bi uğultuyla çalışıyo...:(değiştirilicek malzeme ortaya çıktı... peki ben ses yapmaması için nasıl bir fan almalıyım..parası önemli değil kafam rahat olsun yeter...yoksa kasayı kırıcam bu gidişle:((
Kaç cm lik bir fan olduğunu söyleyin, ona uygun bir şey önerilir.