Şimdi Ara

Kasama Led bağlamak istiyorum nasıl bağlarım yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 V'luk Ledim var Bunu kasaya bağlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Hadi geçmiş olsun
  • saolll :D
  • Güç kaynağı çıkışından boşta olan herhangi bir soketin siyah ve kırmızı olan uçlarına bağlayabilirsin.

Siyah+kırmızı : 12V
    Siyah+sarı: 5V
  • Siyah ile sarıya bağladım güzel yanıyor bi sorun olurmu ?
  • 5V diye biliyorum, sadece daha az parlak yanar o kadar..
  • Peki Siyah+kırmızı ya bağladığımızda ledin yanma(patlama) gibi bir sorunu olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ledler eyerki 12 volt ise birşey olmaz ama emin değilsen güzel bi parlama ardında karanlık ve pis bi koku duyacaksındır :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Güç kaynağı çıkışından boşta olan herhangi bir soketin siyah ve kırmızı olan uçlarına bağlayabilirsin.

Hayır dostum yanlış biliyosun ayrıca şerit ledler 5V ile yanmadı bende Kırmızı+siyah =5V Sarı + siyah = 12V
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

Güç kaynağı çıkışından boşta olan herhangi bir soketin siyah ve kırmızı olan uçlarına bağlayabilirsin.

Hayır dostum yanlış biliyosun ayrıca şerit ledler 5V ile yanmadı bende Kırmızı+siyah =5V Sarı + siyah = 12V

Yanlış olmadığını düşünüyorum.. Yanıyorsa sorun gerçi direnç var zarar gelmez zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

Alıntıları Göster
    Düzenleme : Mesaj tekrarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 11 Ağustos 2011; 13:56:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.