< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kasamda ek fan yerleri yok ne yapmalıyım
-
-
Kasa içi sirkülasyonu için önünde 3 adet emiş yönlü, arkasında 1 adet çıkış yönlü fan yeterli gelmiyor mu?
Fazlası gürültüyü artırır.Fanları kendiniz taktıysanız hava üfleme yönünü kontrol edin. Özellikle arkadaki dışa doğru üflemesi gerekir.
-
sistemindeki parçaları ve ısı değerlerini yaz. o kasaya 6 tane fan takılabiliyor.
-
Sistem sıcak çalışıyor hocam anlamadım ben,sistemi hazır aldım yani ben takmadım fanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microqwe -- 14 Mayıs 2023; 0:51:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kasada kaç tane fan var ve üfleme yönü doğru mu acaba ? işlemci soğutucu yetersiz geliyor olabilir,büyük ihtimalle hazır sistem olduğu için vasat bir soğutucu koydular. core voltaj düşür diyeceğim ama o konuya ne kadar hakimsin bilmiyorum.
-
3 önde arkaya üflüyor bir de arkada bir fan var yine arkaya üflüyor İşlemci fanı stok hocam core voltaj hakkında bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microqwe -- 14 Mayıs 2023; 1:57:11 >
fanlar doğru şekilde üflüyor,stok fan yetersiz yazın nasıl olur sen düşün. kasanın üste iki fan ve işlemciye düzgün soğutucu alman lazım.
-
Bakır soğutucu almayı düsünüyorum ama üst kısma nasıl ek fan takacağım
soğutucu olarak id cooling se 214 xt öneririm fiyat performans ürünüdür. kasanın üst kısmında delikli bir yapı yok mu ? oraya vida ile takılıyor fanlar montajı çok kolay youtubeden iki dakika izle öğrenirsin.
-
Hocam kasanın üst kısmı tamamen delik delik ama herhangi bir vida girişi yok
delik bolsa istediğin kadar istediğin şekilde vida takabilirsin ne güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 14 Mayıs 2023; 2:44:24 > -
Tamam hocam çok teşekkür ederim herşey için iyi geceler
egzoz fan olarak bunu 1 adert alın
daha baska kasaya temız hava verıcek kac fan yerınız varsada bunlardan alın
ısı sorununuz ortadan kalkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X