Bildirim
Kasamdaki USB yi anakarta nasıl bağlarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Anakartın kitapçığında detaylı olarak gösteriyor olması lazım. -
bakıyorum şimdi -
teknik yardım bölümüne doğru... -
quote:
Orjinalden alıntı: FCSDSL
Anakartın kitapçığında detaylı olarak gösteriyor olması lazım.
-
teknik yardım bölümünde yada üst konularda detaylı açıklama var. -
anakart kitapcıgını bulamassan pdf formatında indirebilirsin anakartının sitesinden yada anakartın uzerınde usb yazan senın kasanın usb cıkıslarının kablosunun oturacagı bi yavası olacak uzerınde usb yazan orayı bulabilirsen olayı bitiirirsin -
anakartın üstünde köşeler yakın yerlerde altında usb-1 ve usb-2 yazan grişlere kasanın usb sinden gelen uzatma kablosunu takıcaksın -
abi şimdi şunu yapacaksın.
O gördüğün çok kablolar varya.
usb için anakarta o ince kablolardan 4 tane olur(yani her usb giriş için 4 tane)
bunların giriş(giriş yeri dediğim yer kablonun en sonunda ankarta bağlanan küçük plastik parçalar ve bunları anakartta dikey metal yerlere sokarsın) yerlerinde adları yazar.
USB için : 1. kablounu plastik kısmında ground 2.de +(+5v,+v gibi) 3.de -(-5v,-v gibi) 4. de ise sadece + veya power gibi bi şey yazar(markadan markaya değişir anakartın markasını verseydin daha çok yardımcı olabilirdim)
Neyse anakarttaki girişi biliyorsan sırasıyla power , + , - , groundu takacaksın.Unutma hepsi aynı kökten çıkacak.
daha fazla yardım için yahoo mesenger : erkin_doganay@yahoo.com veya anakartın kitapçığı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X