Şimdi Ara

Kasamız Bu, Başka Tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop denen illeti zorla alıp, oyunlara hasret kaldıktan sonra kendi çapımda bir araştırma yapıp şöyle bir kasa ortaya çıkardım. Kasada esas amacımız olabildiğince yüksek performans, bütçemiz kesinlikle 4000 TL'nin altında(Monitör Dahil) hatta Monitor hariç 3000 TL olsa daha da makbule geçer. Uzun yıllar beni kanser etmeyecek bana sorun çıkarmayacak bir kasa toplamak niyetindeyim. Boardlarımızın Asus olması gibi bir ön şartımız var. Asus'a ayrı bir sempati besliyorum. :) Gelelim kasamıza:

Anakart: Asus Z87-A Z87-A
    İşlemci: Intel i7 4770 veya 4770K i7 4770 ve i7 4770K
    Ekran Kartı: Asus Amd R9 290 4 GB GDDR5 512 bit ASUS R9 290
    RAM: GSKILL Sniper ya da CORSAIR Vengeance 2x4GB 1866 Mhz CL9 RAM
    Kasa: Kasa konusunda emin değilim ama eğer 700 W yeterli olursa ThermalTake Element T ya da Commander gibi ucuz yollu bir kasa :)
    Sabit Disk: 1 TB WD Caviar Blue 6 MB Cache 7200 RPM WD Caviar Blue 1 TB 64 Mb Cache 7200 RPM nedenini bilmiyorum ama hep bunu önerdiler bana.

Son olarak monitör olarak da AOC 23.6" E2461FWH

Benim elimden bu kadar toplamak geldi. Tabi ki toplarken hafta sonu indirimindeki fiyatları göz önüne aldım. Fikirlerinizi belirtirseniz benim için iyi olur.

• ins alirsin 3000 tl ye

• _katalitiksoba_ kullanıcısına yanıt
    Hocam, kasayı ben de göz önünde bulundurdum ama sadece 50 W fazlası var ve fiyat fark çok yüksek geldi benim için. Önerdiğin anakarta gelince benim düşündüğüm anakarta nazaran fazlası nedir? Ürün alırken ASUS tercih etmeye dikkat ediyorum da. :)
  • Seçtiğin kasanın içindeki psu sanırım maximum 600w güç verebiliyor.Arkadaşın önerdiği 750w içinde bulunan 400r maximum 744w veriyor ve 80+ sertifikası var.Aradaki fark 50w değil yani
  • R9 290'ın özel soğutmalı modellerini bekleyin. Stok soğutuculu kart almayın.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    İkisinde de güç kaynağı 700 watt yazıyor ama maksimum güç nedir bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu andaki ürünlerin soğutması çok iyi değilmiş sanırım. Ocak sonunda alacağım genel itibarıyla kasayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.