Şimdi Ara

Kasanın girişi küçük modemin girişi büyük?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop'ım çalındı emektar masaüstü pc'me kaldım ancak ben şehir dışında okuldayken yaşlı peder bey bilgisayarcı çağırıp modem-telefon-bilgisayar ilişkisini epey karıştırmış. ben de bu islerden çok fazla anlayan biri değilim.

size tarif etsem bana ne yapmam gerektigi hakkinda fikir verebilirsiniz belki diye dusundum. yardimci olanin duacisi olucam.

evde 2 pc var. bir modem var. pclerden birinin arkasındaki ethernet girişi şu büyük kafalı olanlardan ve hani herhangi bir laptopa kabloyu takip nete bagladiginiz gibi bu bilgisayara da direkt o kabloyu takinca nete baglaniyor. buraya kadar bi sikinti yok. şu anda girdiğim pc bu zaten.

ama evdeki diger pc yani benim pcmin kasasinin internet kablosu icin yapilmis olan giriş yeri küçük. hani su ev telefonu girisi gibi. yani laptopa giren kablo benim kasaya girmiyor. kasanin girisi farkli daha kucuk.

eskiden kullanirken bir kutu araciligiyla gelen buyuk kablo ucu kuculuyordu sanirim. simdi kabloyu pederin odaya almislar. priz gibi bi telefon girisi yapmis eve gelen servis ve o giristen bi kablo cikip kucuk bi kutuya girip 2 ye ayriliyor. biri modeme biri telefona gidiyor.

benim bilgisayardaki ufak giris icin gidip bi tarafi ufak bi tarafi buyuk kablo mu almam lazim yoksa bu telefonla modeme giris veren ufak kutuyla benim pc arasinda bisiler yapabilir miyiz..

bana yardimci olun allah askina kafayi yicem cunku az kaldi..

• yok mu bu kadar basit bi sorunun çözümünü bilen kimse arkadaşlar?
  • Ethernet kartı alıp, eski bilgisayarınızın anakartına takmanız lazım.
    Anakartın pcı slotları bunlardan birine takılıcak:

Ethernet kartı:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.