Şimdi Ara

Kasanın İçini Süpürgeyle Aldıktan Sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 gün önce kasanın içini açtım 2 kapağınıda çıkartım açtım süpürgeyi getirdim maximum'a içini temizlemenin sebebi hem dışarıya toz atıyordu hemde cart curt ses cıkarıodu neyse işte açtım kapaklarını ekran kartını fan ı işlemciyi ana kart ı powersupply ı bir güzel temizledim bide giddim peçeteyle içindeki demirler varya boş olan oraları sildim ekran kartı cok tozlanmıştı onuda pamukla sildim hava çıkış kanallarınıda temizledim sonra kapağı kapattım 5 li prizde eskimişti baya tozlanmıştı oda yeni 5 li prizi taktım işte falan her neyse açtım kasayı ilk açtıgımda ses yoktu 30 dk sonra sanki kiyameti kopariyor bu ses neden acaba suan bile cart curt işlemciden gelmiyor ses onu anlıyorum başka birşeyden geliyor

• Benim eski masaüstü bilgisayarım soğuktan dolayı ilk 1 saat rahatsız verecek şekilde ses çıkarırdı, aynı muhabbet olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Benim eski masaüstü bilgisayarım soğuktan dolayı ilk 1 saat rahatsız verecek şekilde ses çıkarırdı, aynı muhabbet olmasın?

valla ne diyim bende öyle bır sıkıntı yok kombi açık

güzel espiriyidi ama :D neyse kasa sabahten akşama kadar açık şuan akıllandı biraz ses çıkarmıyor ama hep akşam çıkartıyor bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanbis

quote:

Benim eski masaüstü bilgisayarım soğuktan dolayı ilk 1 saat rahatsız verecek şekilde ses çıkarırdı, aynı muhabbet olmasın?

güzel espiriyidi ama :D neyse kasa sabahten akşama kadar açık şuan akıllandı biraz ses çıkarmıyor ama hep akşam çıkartıyor bende anlamadım

Bende soğuktan yapıyordu

• quote:

quote:

pc açıkken işlemci fanını tutun bi. ses kesilirse fanın yağları kurumuş olabilir.

• aha şimdi yine ufak ufak çıkartıyor kasayı elliyorum sogukda degil evde soguk degil halla halla bir türlü anlamadım :D
  • oguz önerin için saol da benim laptop sorununuda bir el atsan profilimde görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oguz önerin için saol da benim laptop sorununuda bir el atsan profilimde görürsün

o zaman fandan geliyordur kesin. çünkü başka ses çıkartacak ne var? hdd var cd sürücü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

oguz önerin için saol da benim laptop sorununuda bir el atsan profilimde görürsün

o zaman fandan geliyordur kesin. çünkü başka ses çıkartacak ne var? hdd var cd sürücü var

USTA EKRAN KARTININ DA FANI VAR YALNIZ :D POWER SUPPLY 'DADA var ve hatta hatırlıyorum bak şimdi uyandım
    usta daha öncedende bu power supply dan kablo sürtme sesi gibi birşey geliyordu ama değiştiridik power supply i ondan olabilirmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

USTA EKRAN KARTININ DA FANI VAR YALNIZ :D POWER SUPPLY 'DADA var ve hatta hatırlıyorum bak şimdi uyandım
    usta daha öncedende bu power supply dan kablo sürtme sesi gibi birşey geliyordu ama değiştiridik power supply i ondan olabilirmi

hocam sen bi laptop diyorsun bi power supply diyorsun :D

• hacı 2 bilgisyardada problem var biri laptop ayrı konu actım biride bu pc dekinde power supply i degistirdim bozulmuştu buna benzer ses çıkarıyordu
  • quote:

hacı 2 bilgisyardada problem var biri laptop ayrı konu actım biride bu pc dekinde power supply i degistirdim bozulmuştu buna benzer ses çıkarıyordu

fanda sorun bence. iyice temizle fanı
  • usta tekmeleme gibi bir ses fanın sesini biliyorum o olmadığı anlaşılıyor her 2 saniyede bir 2 kere tekmelio
  • quote:

usta tekmeleme gibi bir ses fanın sesini biliyorum o olmadığı anlaşılıyor her 2 saniyede bir 2 kere tekmelio

hdd kafa atıyor olmasın?
    https://www.youtube.com/watch?v=pL4AUGqSULs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 26 Ocak 2014; 15:51:12 >
  • usta o senin daha kuvvetlisi ama onun kadar hızlı çıkmıyor ses
  • quote:

usta o senin daha kuvvetlisi ama onun kadar hızlı çıkmıyor ses

cd takılımı?
  • hayır
  • fanlarin birine kablo degiyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.