Bildirim
kasanın önündeki usb girişlerini anakarta montaj?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: _kılıç_
onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun.
bence de bilgisayarcıya git. yanlış bir bağlantı yaparsan ya usb device ın yanar yada anakartın usb denetleyicisini yakarsın. -
anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım
Katılıyorum kitapçığa bile gerek yok!!! Anakartın marka, model yazarsan nette User Manual bulabilirsin orda yazar hangi kablonun nereye ait olduğu -
Kasadan gelen kabloların uclarinda yazar , V+ , GND , + , - gibi
Bunlarin esleniklerini anakartin ustunde de gorebilirsin , dikkatlice bakman yeterli , her pinin ne oldugu anakartta da kasadan gelen kabloda da yazar.ama cok acemiysen de rske girmemende fayda var tabiiki , arkadaslar da hakli, kisa devre yaptirma. -
Ben deneme yanılma yoluyla öndeki usb kablolarını anakart üzerindeki yerlerine takmaya çalışmıştım. Herhangi bir zarar görmedi ama usb girişlerini de çalıştıramadım. -
Kardeş anakart üzerinde yeri 9 iğne şeklinde. yan yana bir tarafta 4 diğer tarafta 5 iğne var. 5 iğne olan taraftaki fazlalığı boş bırakıp usb kablolarını 4er 4er diğer 8 iğneye takacaksın. Maalesef şu anda kabloların renk sıralamasını hatırlayamadım. Ama kasadan çıkanlar sıralı ise zaten 2 şekilde takılabilir, deneyerek bulursun bişey olmaz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- intel uhd graphics 620
- logitech garanti sorgulama
- monster statik elektrik boşaltma
- cable not connected ne demek
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- laptop menteşe tamiri
- telefon ısınması neden olur
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X