Bildirim
kasanın önündeki usb girişlerini anakarta montaj?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: _kılıç_
onu ancak resimleme şekliyle öğrenebilirsin şimdi buradan anlatmak zor olur en iyisi bir bilgisayarcıya git 2, 3 ytl ye belkide hiç almaz yaptır en güzeli bu hemde öğrenmiş olursun.
bence de bilgisayarcıya git. yanlış bir bağlantı yaparsan ya usb device ın yanar yada anakartın usb denetleyicisini yakarsın. -
anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
anakartın kıtapcıgı var ıse bılgısayarcıya gıtmene gerek yok orada hangı kabloyu nereye takıcagın yazıyor gnd+ seklınde olması lazım
Katılıyorum kitapçığa bile gerek yok!!! Anakartın marka, model yazarsan nette User Manual bulabilirsin orda yazar hangi kablonun nereye ait olduğu -
Kasadan gelen kabloların uclarinda yazar , V+ , GND , + , - gibi
Bunlarin esleniklerini anakartin ustunde de gorebilirsin , dikkatlice bakman yeterli , her pinin ne oldugu anakartta da kasadan gelen kabloda da yazar.ama cok acemiysen de rske girmemende fayda var tabiiki , arkadaslar da hakli, kisa devre yaptirma. -
Ben deneme yanılma yoluyla öndeki usb kablolarını anakart üzerindeki yerlerine takmaya çalışmıştım. Herhangi bir zarar görmedi ama usb girişlerini de çalıştıramadım. -
Kardeş anakart üzerinde yeri 9 iğne şeklinde. yan yana bir tarafta 4 diğer tarafta 5 iğne var. 5 iğne olan taraftaki fazlalığı boş bırakıp usb kablolarını 4er 4er diğer 8 iğneye takacaksın. Maalesef şu anda kabloların renk sıralamasını hatırlayamadım. Ama kasadan çıkanlar sıralı ise zaten 2 şekilde takılabilir, deneyerek bulursun bişey olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X