Şimdi Ara

Masaüstü USB soketlerini değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, konuyu doğru yerde mi açıyorum, bilmiyorum, ama masaüstü bilgisayarımda 2'si önde anakarta 4 pinli uzun kabloyla gidecek (sanırım PCI bağlantısı diyorlar) , 4'ü arkada anakarta soket benzeri bir şeyle oturan 6 USB girişi var (bu arada anakartı değıştirmiş olsam, ve USB 2.0 destekli olsa da kasa çok daha eski olduğundan sanırım USB girişleri USB 1.0, 1.1 gibi olabilir, bilmiyorum), son zamanlarda internet gittiğinde cep telefonundan USB kabloyla bağlantı vermek istediğimde USB girişini elimle sürekli baskılı şekilde tutmadan ya bağlantı yapmıyor, ya da bağlantı var gibi görünüyor ama internete bağlanmıyor (hatta tam denemedim ama sanırım telefondaki dosyalara da erişilemiyor) (yani girişte bir tenassızlık var)
    (Bu arada kasam da sürekli açık, fanlar devre dışı, bir seçenek de kasayı değiştirmek, ama kasayı değiştirsem kasa fiyatları arasındaki bu uçurum beni endişelendiriyor, yani benim sistemimle uyumlu diye bir kasa alsam ilerde olası bir anakart vb. yenilemesinde kasanın da bu yeni anakarta-yeni giriş seçnekleri olan sisteme uygun olup olmayacağını bilmiyorum)
    Sorum şu, bu USB girişlerini (özellikle öndekileri) değiştirmek istiyorum (anakartta 2 tanesine ön tarafa giden USB'lerin takılı olduğu yerde topla 6 tane giriş kısmı var, en azından diğer 4'ünü de düzgün çalışan USB'lerle doldurmak istiyorum), ama internette aratırken ya USB çoklayıcılar var, ya da USB card denilen sanırım anakarta bu dediğim 4 pinli bağlantı ile değil ses kartı gibi bir şekilde oturan kartlar var, acaba bunu ne diye aratmam lazım, ya da aslında bu USB card benim aradığım şey de ben mi farkında değilim, ya da bunlarla uğraşmak yerine anakartımı yazsam (biostar TA790gx, işlemci AMD ama tam modeline bakmam lazım) bu anakarta da uygun, ama ilerde sistemi yeniden değiştirirsem (yeni teknolojileri, girişleri vb. hiç bilmiyorum) en azından yakın zamanda sorun çıkarmayak bir kasa tavsiyesi olan olabilir mi (çok karışık oldu ama umarım meramımı anlatabilmişimdir az çok) (bu arada 1. Ve 3. fotoğraf bahsettiğim ön taraftaki USB bağlantılarının, aradaki fotoğraf ise arkadaki 4'lünün olduğu bağlantı yerinin fotoğrafı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 5 Ağustos 2018; 12:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bir tane tek USB'lik Pci girişli bir card reader buldum, onu taktım, şu an gayet sorunsuz çalışıyor, en azından bu illetten kurtuldum, ancak benim anakartım sadece USB 2.0 destekliyor, bahsettiğiniz ürünle USB 3.0 olması mümkün olmaz sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 7 Ağustos 2018; 21:7:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barkodd B kullanıcısına yanıt
    ürün 3.0 amaç o zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.