1 yan kapakta(kesip koydum)1cpu,1 arka canavar gibi
4 kasa 3 psu 2 ektan kartı 1 kuzey köprüsü 2 hdd 2 ram 1 de kima var odada
1 PSU FSP 300-60ATV (PF), 1 CPU (CP-5 Heatsink + TMD Fan), 4 HD Cooler, (2 x 2) (Scwharz), 1 Ekzos-Dışarı (Scwharz), 1 Kasa yan-İçeri(Kuzey Köprüsü ve Ekran Kartı Ramlerine), <u>1 VGA (Kendi Fanı)</u> 9 Adet Fan Ses fazla değil. bu da bence normal. Malum, havalar daha da ısınacak.
infosist nası ses fazla değil arkadaşım düşük devir bile çalışsalar yine de çok gürültü yapar 10 tane fan. Ben 2 tane 2500 devir fanla rahatsız oluyorum, onları da çıkarınca süper oluyo ama malum gayri-stabil işte. Saygılar...
7 kas fanı thermaltake sağolsun 1 cpu 1 nb 2 ekran kartı(winfast ti 4600) 2 hdd (4 cm) 2 psu bir klima 12000 btu kasa nerdeyse tam altında :))
kaç etti 15 ama yakında 14 olacak 9700 alıcam :))
smileler den gerçek olmadığını düşünmeyin haa harbi var bu sistem vede sesiz yani bilgisayarda paso mp3 dinliyom zaten ses gelmiyor
1 cpu 1 psu 1 vga 2 kasa
PSU FSP 300-60ATV (PF)- noise killer özellikli 21 db CPU (CP-5 Heatsink + TMD Fan) 36 db Hepsi zaten acrylic camın arkasında kalıyor, bana sesi gelen bir tek yan kasa fanı, ona da alıştım biraz.. Saygılar,
1 CPU 2 Kasa 1 PSU 1 VGA
5 tane
5
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaTaDoR</i> <br />infosist nası ses fazla değil arkadaşım düşük devir bile çalışsalar yine de çok gürültü yapar 10 tane fan. Ben 2 tane 2500 devir fanla rahatsız oluyorum, onları da çıkarınca süper oluyo ama malum gayri-stabil işte. Saygılar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
baba alışıyorsun bide yuksek sesli mp3 falan dinleyince ses duyulmuyo zaten
yaw toplam 7 ye indirdim ben kasadaki fan sayısını ama gene de bu topic de benim rakam yok ben de 6 yı işaretledim artı bir ekleyin... hatta yakında abartacam monitöre de 3 tane kasa fanı takacam dizayn aşamasında....
cpu vga hdd kasa x2 cdrw ile cdr arasına okurken ve yazarken çok ısınıyorlar ısparta sıcak napalım "abarttım" ben
2*hdd cooler=4fan 1 önde hava alışı için tt volcano 11 1 arkada sıcak hava atımı için tt volcano 11 1 adet pci egsoz fanı 1 adet işlemci için tt spark 7 1 adet kuzey köprüsü fanı 1 adet ekran kartı gpu fanı 4 adet ekran kartı ram fanı 2 adet psu fanı 1 adet yan kapaktan nb ve cpu üzerine üfleyen fan fanlarımın hepsi potans ayarlıdır kasayı kapattığımda ilginç ama ısı 2 derece düşmekte ve insanı rahatsız etmeyecek bir ses düzeyi oluşmakta ama bench alırken aynı sessizlikten bahsedemcem :) ps:günlük kullanımda sadece cpu ön ve arka volcano 11 aktif diğer fanlarım şartele bağlı bench alırken kullanıyorum
Bir orijinal AMD cpu fani ve bir de Vantec sessiz kasa fanim var. Bir de AMD'ler cok isiniyo, sogumuyo diyenler var ya, hasta oluyorum :)
1 cpu 1 psu 1 egsoz 2 hava alış için 1 kuzey koprüsü
6 adt Yalnız bu kuzey köprüsünün fanı çok ses yapıyo. Ben takmıştım heatsink'e onu çıkarınca ses mes kalmıyo
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by razor</i> <br />7 kas fanı thermaltake sağolsun 1 cpu 1 nb 2 ekran kartı(winfast ti 4600) 2 hdd (4 cm) 2 psu bir klima 12000 btu kasa nerdeyse tam altında :))
kaç etti 15 ama yakında 14 olacak 9700 alıcam :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
psu ya bir fan daha geldi vantec sağ olsun 9700 de aldım ama şimdi 9800 var :))
fanlar tekrar 15 demek isterim amaa 5 fanda şu an radyatorde varrr <font size='2'><font color='red'><font face='Arial Black'>20</font id='Arial Black'></font id='red'></font id='size2'> tane ve fanlar stealth