Şimdi Ara

Kasasız Pc Kullansam Sorun çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcyi şehir dışına taşıyacağım fakat kasa çok ağır.Kasada ne var ne yok söküp bir poşete atsam bundan sonra öyle kullansam sorun çıkar mı.Evet biraz garip bir soru oldu ama koca kasayı taşıyamam o kadar mesafe

• Xean kullanıcısına yanıt
    Ürünlerin kutuları varsa taşıma esnasında daha iyi olur. En azından bir kutuya dolurmaya çalışın yani.

Kullanım olarak da uzay montaj yaparak kullanabilirsiniz. İnternette aratırsanız örneklerini görürsünüz.
  • Soğutmasını falan yaparsan bişey olmaz , hatırlarsan r9 295x2 testlerinde de donanimhaber bile kasasiz kullanmisti pc'yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Ürünlerin kutuları varsa taşıma esnasında daha iyi olur. En azından bir kutuya dolurmaya çalışın yani.

Kullanım olarak da uzay montaj yaparak kullanabilirsiniz. İnternette aratırsanız örneklerini görürsünüz.

aradığım şey tam olarak buydu teşekkürler.Ortalığa saçsam yangın tehlikesi gibi bir şey olur mu mesela pc 20 saat açık duruyor bazen başında olmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Soğutmasını falan yaparsan bişey olmaz , hatırlarsan r9 295x2 testlerinde de donanimhaber bile kasasiz kullanmisti pc'yi

Soğutma falan yapmıcam.Alıcam parçaları masanın üstüne koycam ekran kartındanda monitorü bağlıcam o kadar :D biraz amele usülü

Olsun bişey olmaz,işlemcinin fanı varsa sogutma yapkış sayılırsın zaten

Tabanlık olarak mümkünse ısıyı iletmeyecek veya alev almayacak maddeler kullanın hocam. Ortalığa yaymak çok iyi bir fikir değil. Allah korusun; kasa varken bile sorun yaşayanlar var. Elinizde cam varsa harika olur mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

aradığım şey tam olarak buydu teşekkürler.Ortalığa saçsam yangın tehlikesi gibi bir şey olur mu mesela pc 20 saat açık duruyor bazen başında olmuyorum

Anakart altına karton koy... Çoluk çocuk varsa uzak tut onları...

Bu arada Psu ve ekran kart da yaşıyacaksan kasa daha mantıklı kutuları devasa olacak bir sürü kutu olacak...

Ben bu sene anakart kutusunda takılı olarak anakart cpu ram taşıdım eski sistemin ekran kartı ve Psu su ile kullandım rahattı ama her şey yaşıyacaksan 1 haftadan uzunca kasayı da götür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.