Şimdi Ara

Kasaya fan delikleri nasıl açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asıl sorum şu olacak, fan için 12cm ölçülerinde delik açıp, hava ızgaraları açmak için neler yapmak gerekir?

• Kendin çizemezsen google amcadan 120 mm Fan ölçülerini al . Yazıcıdan cıkart . Eline bir kalem al . Kasaya ciz. Matkapı ver gitsin. Bol Bol delik aç hava alsın yada dekupajla kes fan grill tak benim önerim dekupaj ama senin tercihin.
  • dekupaj nedir tam olarak bilmiyorum ama marangozlarda yuvarlak kesme uçları var her ölçüye göre birde neredeyse her evde olan sobaların borusunun duvara giden yerinde bi tane yuvarlak olur tam 12cm onu kullanabilirsin ben şahsen onu kullandım ama kesecek malzeme lazım D:
  • cd dvd kutularıda 12cm onlarıda kullanabilirsin
  • benim dediğim yuvarlak o yüzden tam ölçüsüne gelir kutular kare ya da dikdörtgen keserken sen keseceksen sen başkası kesecekse başkası zorlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracorhan

cd dvd kutularıda 12cm onlarıda kullanabilirsin

• teşekkür ederim. bi de bişi sorcam,

grill nereden bulurum, takmak için, fanı taktıktan sonra o kısmın çirkin durmasını istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde donanımcılarda bulunur bilgisayar parçaları ya da oem parçaları satan dükkanlarda bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

genelde donanımcılarda bulunur bilgisayar parçaları ya da oem parçaları satan dükkanlarda bulunur.

tam soracaktım cevap gelmiş.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.