Şimdi Ara

Kasaya fan nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim ben kasanın herhangi bir yerine bir parça söküp takmaktan anlayan birisi değilim. Sadce ramleri sökmüşlüğüm var.

Asıl konuya gelirsek. Benim ekran kartımın üzerinde fan yok ve ekran kartımın sıcaklığı oyun çalıştırdığım zaman 90 derecenin üzerine çıkıyor ve uzun vadede zararlı olabiliyor. Bu yüzden ben arkadaşımın eski kasasından fanlarını söktüm ve kendi kasama takacağım. Ama nasıl takılır, nereye takılır zararı olur mu vs. herhangi bir şey bilmiyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

• olabildiğince basit anlatacağım..
    fanın extra takılması kötü olmaz..fanın ucundaki 3 pinli ucu (muhtemelen 3 pinlidir 2-3-4 olabilir) anakartın üzerinde beyaz renkli 3 ve 4 pinli erkek uçlara takacaksınız..4 pinli olanına cpunun fanını 3 pinli olanınada extra olanına takacaksınız...anakartın üst sağ sol kısımlarındadır genelde...bunlar dolu ise molexlere bir ucu molex diğer ucu fan çıkışlı ara parça alıp molet dişilere takacaksınız...halledemezseniz anakart model-no yazın buaradan yardımcı olalaım.....saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

olabildiğince basit anlatacağım..
    fanın extra takılması kötü olmaz..fanın ucundaki 3 pinli ucu (muhtemelen 3 pinlidir 2-3-4 olabilir) anakartın üzerinde beyaz renkli 3 ve 4 pinli erkek uçlara takacaksınız..4 pinli olanına cpunun fanını 3 pinli olanınada extra olanına takacaksınız...anakartın üst sağ sol kısımlarındadır genelde...bunlar dolu ise molexlere bir ucu molex diğer ucu fan çıkışlı ara parça alıp molet dişilere takacaksınız...halledemezseniz anakart model-no yazın buaradan yardımcı olalaım.....saygılar

G31M-ES2L anlatabilirmisiniz acaba teşekkürler

• bu havayı üfleyen kısım kasa içine mi doğru olacak yoksa dışarı mı üfleyecek ?
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Dışarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.