Şimdi Ara

Kasaya Resmen Aşık Oldum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nette dolanırken Antec DF-85 diye bir kasaya rasladım. Tamamı toz filtreli, hot swap yuvaları ve geniş radyatör takılabilme özellikleri iyi duruyor. Kasaya resmen aşık oldum. Türkiyede bulabileceğim bir yer var mı? Yada yurtdışından getirsek neye patlar bize?

http://www.antec.com/Believe_it/global/product.php?id=NzA0MzA2

• kasaya aşık olduysan teklif et usta
  • bu kasa Türkiye de yok ne yazık ki. 1200 ler bile çok pahalıydı antec in. fena kasa değil ama yurtdışından getirtme şansınız yok. gümrük vs den dolayı .

bunun 1200 olan modelini de araştırabilirsiniz olmazsa. forumun 2. el bölümünde satan arkadaşlar var.

df85 te o kadar ahım şahım bir kasa değil zaten.
  • Bunu power tuşu nerede
  • çok uzun sanki
  • Güzel kasadır Keşke Türkiye'de satan olsa.
  • Kaç metre buBeğenmedim evde koyacak yer yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antec 25 yıllık bir firma, bir çok marka yokken Antec vardı... Türkiyedeki "oyuncu kasası" diye satılan ve bazı kesimler tarafından ittirilen taciroğlu peynir tenekelerine benzemez. Lian li ayarında kasaları var. Göze hitap eder yada etmez o ayrı konu ama kakitesine kimse bir şey diyemez. Ama her kaliteli ürün gibi o da Türkiyede yok. Gelsede onun yerine taciroğlukasaları överler. Düşük malyet = Yüksek kâr distribütörler için..
  • antec in kasaları gerçekden çok iyi ve hesaplı ne yazık ki Türkiyeye gelmiyor...
  • Ön kısmına bakın.Süper!!!
  • Antec kasalarını bende beğeniyorum

Twelve Hundred
  • Zevk meselesidir sonuçta vesselam; benim hoşuma gitmedi o başka.
  • Gerçekten güzelmiş ama ne yazık ki Türkiye'de yok.
  • O kadar yukarı uzatacaklarına biraz da genişletselermiş keşke, çok dar duruyor.
  • bu ne böyle önü arkası belli değil kasanın öünüde fan olur mu hiç
  • Araştırıcam bakalım biraz daha olmadı alınıklara konu açarım, yurt dışı forumları falanda inceledim. Güç kaynaklarıda anandtechde vs en iyi güç kaynağı seçilmiş Antecin. Kasalarıda iyidir diye düşünüyorum
  • Sen bide nzxt phantoma bak istrsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiLL

Sen bide nzxt phantoma bak istrsen

Yok hocam ben 2-3 yıl önce Lian Li kullandım ve çok memnun kaldım o yüzden yorumlarıda okudum Antec ile ilgili. Hem şekli hoşuma gitti hem materyali çok kaliteliymiş. Beklicem artık. Olmazsa birine getirttiricem
  • Benim kasamın yeni versiyonu modlanmş haline bakmak istersen sergide var ama bu anteclerde uzak dur içi çok dark ATX uyumlu
  • bazıları çirkin sever:)))))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.