Şimdi Ara

KASAYI TERS ÇEVİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cooler master kasanın ön panelini çıkarıp ters monte ettim.Dışardan bakıldığında herşey normal yani orjinali böyleymiş gibi duruyor.Kasanın alt kısmında bulunan hava deliklerşinede yeşil led fan taktım.Hem soğutma hem aydınlatma

Şuanda ekran kartı üstte işlemci altta duruyor bu sayede ekran kartının soğutucu kısmıda dışardan net olarak görünüyor bu hali çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 25 Ocak 2012; 20:00:47 >

• Güzel Olmuş Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

Güzel Olmuş Hocam

sağol
  • HDD'leri baş aşağı kullanmamaya dikkat et yoksa ömürleri fazla olmayacak korkarım. Bunun dışında sorun yok sen beğendiğine göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 27 Ocak 2012; 3:04:38 >
  • Hddyi bende ters kullandım sesler arttı tavsiyem hddyi düzelt onun dışında güzel olmuş
  • HDD'leri ters, yatay ya da açılı konumlandırmak son derece hassas parçalar olan okuyucu kafalar üzerinde istenmeyen etkilere neden olduğundan kısa süre sonra kafa vurmaya başlar, sonra da kullanılmaz hale gelir. Resimden anlayamadım ama eğer HDD'ler ters duruyorsa kesinlikle düz duracak şekilde tekrar vidalamalısın. HDD'lerin sağlığı için.
  • hdd olması gerektiği gibi kasayı çevirdiğimde disk yuvalarınıda çevirdim başka türlü hdd yerine oturmuyor zaten.Tek sorunum dvd önden açılmıyor
    onuda ters takıcam kasanın iç kısmına açılacak , oda pek lazım olmuyor sadece format atarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 27 Ocak 2012; 15:08:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn555

hdd olması gerektiği gibi kasayı çevirdiğimde disk yuvalarınıda çevirdim başka türlü hdd yerine oturmuyor zaten.Tek sorunum dvd önden açılmıyor
    onuda ters takıcam kasanın iç kısmına açılacak , oda pek lazım olmuyor sadece format atarken

artık formatıda usb den atıyom ben cd rom u en son ne zaman kullandım .... hatırlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

quote:

Orijinalden alıntı: gkn555

hdd olması gerektiği gibi kasayı çevirdiğimde disk yuvalarınıda çevirdim başka türlü hdd yerine oturmuyor zaten.Tek sorunum dvd önden açılmıyor

artık formatıda usb den atıyom ben cd rom u en son ne zaman kullandım .... hatırlayamadım

söküp atarım belkide dediğim gibi çokta sorun değil
    yarın önden resimleride koyayım hoş oldu ben sevdim walla yapalilen varsa yapsın.yani kasası müsait olanlara tavsiye derim

• güzelmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.