Şimdi Ara

Kasayı topladık ya sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Kasamızı topladık bütün parçaları doğru bir şekilde taktık bütün kabloları bağladık ve Power tuşuna bastık. Sonrasında ne olur ne yapılır... İşletim sistemi CD miz de var first boot device ı değiştirmek dışında yapılması gereken veya yapılırsa iyi olur diyeceğiniz cevaplarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten gerekeni yapmışsın sistem cd sini tak yap formatını. Ama şunu unutma mutlaka hdd yi en az 2 parçaya böl C ve D diski şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: notdoppler

zaten gerekeni yapmışsın sistem cd sini tak yap formatını. Ama şunu unutma mutlaka hdd yi en az 2 parçaya böl C ve D diski şeklinde

peki bu böldüğümüz disklerin boyutlari ne kadar olmali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esolos

Öncelikle herkese iyi forumlar. Kasamızı topladık bütün parçaları doğru bir şekilde taktık bütün kabloları bağladık ve Power tuşuna bastık. Sonrasında ne olur ne yapılır... İşletim sistemi CD miz de var first boot device ı değiştirmek dışında yapılması gereken veya yapılırsa iyi olur diyeceğiniz cevaplarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden çok teşekkürler

imzamda win7 ana konuda format atmayı resimli anlatım olarak anlatıyor iyi bak oraya

ondan sonra yapacağın herşey resimli anlatım olarak o konuda var gene faydalı olursa o konuya yorumunu atmayı unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.