Şimdi Ara

kaset ten mp3 E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski kasetleri bilgisayar vasıtasıyla mp3 e çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim ve hangi programı önerirsiniz.teşekkürler...

• Program olarak Nero CD yazma programı ile gelen SOUNDTRAX yazılımı bu işi görüyor.Nasıl yol izleyeceğini bende bilmiyorum yani anlatırım ama ben kendim denemedim,o yüzden garanti veremem.
  • Yanlış hatırlıyor olabilirim; ama teorik olarak böyleydi.

Ses Kartının Line-in kısmına müzik setini ya da walkmaninin çıkış kısmından gelen kabloyu takacaksın ve play'e basıp bilgisayara gelen sesi herhangi bir müzik kaydetme programı ile hafızaya kaydedeceksin, eğer ki program farklı uzantıda müziği kaydederse, onu da mp3e çeviren programla dönüştüreceksin...
  • Önce radyo-walkman-discman yada herhangi bir ses yayınlama cihazı.Bu cihaz üzerinden ses kartınızın MİKROFON girişine uygun kablo ile bağlantısını yapınız.kullanacağımız programlar..: AUDIOGRABBERwww.audiograbber.com-us.net FREEWARE dir. ayrıcawww.google.com'dan TÜRKÇE yama da bulabilirsiniz.programı çalıştırınız,File>line in sampling menüsünü seçininz.RECORD tuşu ile kayıt yapılabilir.ID3v1 tag etiketlerine şarkılara ait isimleri yazabilirsiniz.bu program .wav olarak sesleri kayıt etmekte isterseniz program içinde MP3 yapabilirsiniz. Biz dBpowerAMP music converter programını tercih ettik.bu program sağ mouse'a ek özellik sağlıyor.Mouse sağ tık "to convert" komutu ile istediğiniz dosyaya MP3 yada .OGG formatı ile hızlı bir şekilde dönüşüm yapmakta. İYİ GÜNLERDE KULLANIN.... KESİN DESTEK-İSTANBUL

• Cool Edit Pro programına ihtiyacın var.Seste kayıp oluyor.Bu kayıpları bu program ile minimum a indirebilirsin.Bence nette ara kasedi çevirmek yeirne.Çünkü ne ararsan var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.