Şimdi Ara

Kasık Mantarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım abilerim bugün okula gitmedim doktora gittim kasık mantarı için 2 ilaç verdi bunları karıştırıp sabah öglen akşam sür dedi 2 hafta sonra gel dedi daha öncede yaşadım bu durumu tekrar etti 2-3 kere kremlerden biri travazol
    Kremi sürünce degşik bi his oluyo zaten çok zor dolaşmak kremle yürümek
    zaten boyum kısa 1.70 bide bunla ugraşıyom
    Bu illeten kurtarın beni önerilerinize ihtiyacım var kuru tutmak fln ne olursa önerin inancımı kaybedicem artık

• Düzenli olarak banyonu yap çamaşırlarını değiştir. Nemli çamaşırla dolaşma temizliğine dikkat et. İlaçlarını da kullan geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün yapıyorum banyo geçtikden sonra bidaha çıkarmı ? geçdikten sonra devam ediyimmi sürmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKaplan81

Her gün yapıyorum banyo geçtikden sonra bidaha çıkarmı ? geçdikten sonra devam ediyimmi sürmeye

Daha öncede olduysa kullanmaya devam et tekrar mantar oluşabilir

• 15-16 yaşlarında bende de felaket derecede oluyordu hatta kaşımaktan kanıyordu artık bunu o yaşlarda birkaç kişiden daha duydum. sanki o yaşta herkeste oluyormuş gibi ama mantar bu öyle birşeyin imkanı yok. bölgeyi temiz tut jilet kullanıyorsan bir defa kullan,başkasınınkini kullanma,hatta geçene kadar o bölgeyle fazla oynama. travazol çok etkilidir normal iç çamaşırı veya boxer değilde pamuklu slip boxer kullan belki daha rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

15-16 yaşlarında bende de felaket derecede oluyordu hatta kaşımaktan kanıyordu artık bunu o yaşlarda birkaç kişiden daha duydum. sanki o yaşta herkeste oluyormuş gibi ama mantar bu öyle birşeyin imkanı yok. bölgeyi temiz tut jilet kullanıyorsan bir defa kullan,başkasınınkini kullanma,hatta geçene kadar o bölgeyle fazla oynama. travazol çok etkilidir normal iç çamaşırı veya boxer değilde pamuklu slip boxer kullan belki daha rahat edersin.

Bol kilotlardan giyiyorum Hocam boxerle rahat edemiyorum alışık degilim heralde
    bu arada neyin imkanı yok anlamadım ?
  • quote:

quote:

15-16 yaşlarında bende de felaket derecede oluyordu hatta kaşımaktan kanıyordu artık bunu o yaşlarda birkaç kişiden daha duydum. sanki o yaşta herkeste oluyormuş gibi ama mantar bu öyle birşeyin imkanı yok. bölgeyi temiz tut jilet kullanıyorsan bir defa kullan,başkasınınkini kullanma,hatta geçene kadar o bölgeyle fazla oynama. travazol çok etkilidir normal iç çamaşırı veya boxer değilde pamuklu slip boxer kullan belki daha rahat edersin.

bahsettiğim yaşlarda herkeste görülmesinin imkanı yok diye düşünüyorum. sanki o yaşa özelmiş gibi. bol kilot dediğin klasik olanlar herhalde onların lastiği keser kaşındırır,elinin ordan uzaklaştırmadıkça geçmez o söyliyeyim. normal boxer değil kastettiğim dar çamaşırlar var dapdar onlar çok rahat bimde bile satılır bir defa kullan rahatlığı göreceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Kasık Mantarı
    14 yıl önce açıldı
    Kasıkta beze idrar yanması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

bahsettiğim yaşlarda herkeste görülmesinin imkanı yok diye düşünüyorum. sanki o yaşa özelmiş gibi. bol kilot dediğin klasik olanlar herhalde onların lastiği keser kaşındırır,elinin ordan uzaklaştırmadıkça geçmez o söyliyeyim. normal boxer değil kastettiğim dar çamaşırlar var dapdar onlar çok rahat bimde bile satılır bir defa kullan rahatlığı göreceksin

vüduna yapışan boxerlerdenmi ? kremi sürüm tekrar boxeri kapatıyoz kasıkları ozaman hava alıyomu ozmn ?
    elimi sürmedim srümüyorum sadece sabunla yıkıyom

• pamuklu giy ve kremleri zamanında kullan 1 hafta 10 güne iyileşir. Tabi temizliğe ve kuruluğa dikkat edeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

pamuklu giy ve kremleri zamanında kullan 1 hafta 10 güne iyileşir. Tabi temizliğe ve kuruluğa dikkat edeceksin.

4 de sürüyorum kremleri sonra 2-3 saat sonra gib bida akşam yatarken bide okul oluyo sabahg süremiyorum sıkjıntı oluyor
  • günde 3 dediyse 3 defa süreceksin. Düzenli kullanacaksın ki etkisini çabuk göstersin. Yani günü 3e böl o saatlerde sür ilacı. Kullanmadığın vakit için de 2 kat süreyim deme sakın. Bir de hastalığını kimseye söyleme hele ki kızlar duyarsa aman aman :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu kızlara aç , kızlar bayılıyor kasık mantarlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

günde 3 dediyse 3 defa süreceksin. Düzenli kullanacaksın ki etkisini çabuk göstersin. Yani günü 3e böl o saatlerde sür ilacı. Kullanmadığın vakit için de 2 kat süreyim deme sakın. Bir de hastalığını kimseye söyleme hele ki kızlar duyarsa aman aman :)

Bol Bol sürüyorum ilacı 2 haftaya gel dedi ozaman kadar bitmesi lazım zaten sabah süremem abicim okul oluyo başka dertlerimde var sıkıntı çıkarıyor

okuldan gelince 4 de sürücem 2 saat sonra felan akşam bide

doktor zaten dediki öglen ikindi yatsı sür dedi bol bol düzenli 2 hafta sonra gel dedi

travazolle hametanı karıştırıp sür dedi öyle yapıyorum
  • 2 gün geçti ama halen geçmedi arkadaşlar sanki biraz solmuş gibi mantar olan bölge ama
  • Kılları kısa tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Kılları kısa tut.

Geçeli cok oldu bu sorun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.