Şimdi Ara

kasıkta uçsuz sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
39.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasığımda çok büyük uçsuz sivilcce gibi birşey var ne olduğunu bilen varmı

• lenf bezi
  • ayrıca lenf bezlerinin şişmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir, doktora gitmeni öneririm.
  • kıl dönmesidir belki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

ayrıca lenf bezlerinin şişmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir, doktora gitmeni öneririm.

öğrenci belgesini verip açtırmam lazım karnemi o yüzden gidemedim
    left bezi şişsinde kıl dönmesi olmasın
  • lenf bezi daha tehlikelidir.

eğer yakın zamanda hasta olmadıysan, yada 1-2 gün içinde hasta olmazsan durduk yerde lenf bezinin şişmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir lenfoma, aids, hepatit c vs gibi tabi Allah korusun senide endişelendirmemek lazım, ama bunlar şakaya gelmez doktora git nolur nolmaz tedbirli olmak lazım hayatta.
  • Benim de dirseğimde vardı. Bir günde şişip baya büyüdü. Doktora gittik yağ bezesi dedi, ameliyat gerek dedi.
    Ama iki, üç gün içinde kendiliğinden indi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Kasıkta şişlik
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lenf bezi daha tehlikelidir.

eğer yakın zamanda hasta olmadıysan, yada 1-2 gün içinde hasta olmazsan durduk yerde lenf bezinin şişmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir lenfoma, aids, hepatit c vs gibi tabi Allah korusun senide endişelendirmemek lazım, ama bunlar şakaya gelmez doktora git nolur nolmaz tedbirli olmak lazım hayatta.

daha önceden benim kasığım da küçük uçsuz sivilceler çıkıyordu bazen patlıyor bazen geçiyodu ondan bunuda umursamadım da hafif bir acı var ondan yazayım dedim dediğin hastalıklardan değildir inallah pazartesiye kadar geçmezse ilk işim karneyi açtırıp doktora gitmek olcak
  • eğer çıkan şeyler lenf beziyse, ve düzenli olarak çıkıyorsa kesinlikle ama kesinlikle doktora gitmen gerek arkadaşım
  • quote:

eğer çıkan şeyler lenf beziyse, ve düzenli olarak çıkıyorsa kesinlikle ama kesinlikle doktora gitmen gerek arkadaşım

yok onlar mantar gibi birşeydi onların lenfden kaynaklana bişey olmadığını biliyorum çünkü doktor söylemişti
  • yardımın için sağol
  • Benimde çıkmıştı kasığımda ilk başta ucu vardı. Sonra kayboldu. Doktora gittim kıl kökü iltihabı dedi ellemeyin bir haftaya geçer dedi. Geçti. Koltuk altımda da çıktı. O da 1 haftada geçti. koltuk altımda 2 üç kere çıktı. geçti.
  • Bende de çıktığı oluyordu.Ucu olduğu da oluyordu olmadığı da.
  • ss isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.