Şimdi Ara

Kasılma sorunu çözüldü( nvidia kullananlar buraya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

eşşek gibi kasıyor yükledim win 7 64 bit yükleme bitti rest atmadı atayımmı

at bakalım ne olucak.win 7de ne yapar bilmiyorum yalnız :D
  • NVIDIA 3D Vision

•With Release 260 drivers, the installation process for 3D Vision has changed. Please view this knowledgebase article for more information on the changes.
    •Adds NVIDIA 3D Vision streaming support for Firefox 4 and Google Chrome web browsers.
    •Adds support for Sony’s 3D Sweep Panorama picture format added to NVIDIA 3D Photo Viewer (Sony digital cameras that can capture 3D Sweep Panorama pictures include NEX-5/NEX-3, Alpha a560/a580 and Cyber-shot DSC-WX5/DSC-TX9/DSC-T99 models).
    •Adds support for new 3D Vision Desktop LCD monitors: BenQ X2410 and NEC F23W2A
    •Adds support for new 3D Vision projectors: Sanyo PDG-DWL2500 and ViewSonic PJD6251
    •Added the following 3D Vision game profiles:
    ◦Arcania: Gothic 4
    ◦Fallout: New Vegas
    ◦FIFA 11
    ◦Formula 1 Racing
    ◦Final Fantasy XIV Benchmark
    ◦Guild Wars 2
    ◦Kane & Lynch 2 – Dog Days
    ◦Lead and Gold
    ◦Lego Harry Potter
    ◦Live For Speed
    ◦Lost Planet 2
    ◦Moonbase Alpha
    ◦Serious Sam HD – The Second Encounter
    ◦Shrek Forever After
    ◦Singularity
    ◦Vitua Tennis 2009
    ◦Virtua Tennis 3

Burda yazıyor kasma sorunu cozulebılır denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onnurbalci

quote:

eşşek gibi kasıyor yükledim win 7 64 bit yükleme bitti rest atmadı atayımmı

at bakalım ne olucak.win 7de ne yapar bilmiyorum yalnız :D

sonuç aynı bide xp 64 bitte deniyeyim
  • Win 7 32 Bit kullanıyorum. Yine de kasılmalar gitti bende. Özellikle replay ler kaymak gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

Win 7 32 Bit kullanıyorum. Yine de kasılmalar gitti bende. Özellikle replay ler kaymak gibi oldu.

ekran kartınne
  • bende demo kurulu olduğundan beri yani başından beri 260 beta sürücüsü yüklü ama malesef.oyun bi akıcı öyle bi an geliyor kasılıyor sonra tekrar açılıyor.oyun içinde en az iki kere oluyor bu kasılma problemi
  • quote:

quote:

Win 7 32 Bit kullanıyorum. Yine de kasılmalar gitti bende. Özellikle replay ler kaymak gibi oldu.

ekran kartınne

GTS 250
  • quote:

quote:

quote:

ekran kartınne

GTS 250

oley be oldu be en ufak takılma yok xp 64 bite win 7 sorunlu galiba
  • dün gece ana topice koymuştum linkleri, ayrıyetten konusunun açılması ii olmuş, bende bi yüklüyüm deniyim. vista 32- 9600m gt var bakalım nolcak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

sorun ne nvdia da 1920x1080 cözünürlük 4x aa high ayarlarda 60 fps ile oynuyorum ekran kartı 9600gt

nedion sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9600 gtde bakalım bendede olucakı bi inse 2 dk kaldı

benim driver yeni de değil eski temmuzdan kalma bir sorun yok yenisini kurup kurcalamam valla
  • quote:

quote:

quote:

sorun ne nvdia da 1920x1080 cözünürlük 4x aa high ayarlarda 60 fps ile oynuyorum ekran kartı 9600gt

nedion sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9600 gtde bakalım bendede olucakı bi inse 2 dk kaldı

benim driver yeni de değil eski temmuzdan kalma bir sorun yok yenisini kurup kurcalamam valla

benimkide temmuzdan kalmaydı.en son driver o gözüküyodu bu sürüm beta olduğu için.temmuzu flan bırak oyunda sorun varsa kur oyna rahatla.

• bende düzelme olmadı c2d 2.4, 3 gb ram 9600m gt 1780mb laptop var kurdum yeni driverı gine aynı takılmalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

bende düzelme olmadı c2d 2.4, 3 gb ram 9600m gt 1780mb laptop var kurdum yeni driverı gine aynı takılmalar var

işletim sistemi ne ben win 7 ye kurdum takılmalar gitmedi xp 64 de kurdum sorun kalmadı akıcı şekilde 60 fpsde oynuyom
  • atilerde zaten sorun yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

atilerde zaten sorun yok ki

Hem ATI kartlarda hem Nvidia kartlarda da sorun vardı. Optimizasyondan dolayı galiba. Ama yeni driverla birlikte Nvidia kartlarda bu sorun çözülüyor.
  • 3d vision ne lan . eğer fifayı 3d oynarsam balkona senkronize tramplen koyar serbest atlayış yaparken şampiyonlar ligi şarkısını söyleyerek boşalırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

bende düzelme olmadı c2d 2.4, 3 gb ram 9600m gt 1780mb laptop var kurdum yeni driverı gine aynı takılmalar var

işletim sistemi ne ben win 7 ye kurdum takılmalar gitmedi xp 64 de kurdum sorun kalmadı akıcı şekilde 60 fpsde oynuyom

vista 32
  • Önceki driver'ı silmemiz gerekli mi? Ben hep silmeden yüklüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Önceki driver'ı silmemiz gerekli mi? Ben hep silmeden yüklüyordum.

yüklerken seçenek çıkıo, hızlı mı önerilen mi diye, önerileni seçersen orda bi tikleme seçeneği var clean diye, eskileri siliyo, benim önerim eskileri sil üzerine yeni kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Önceki driver'ı silmemiz gerekli mi? Ben hep silmeden yüklüyordum.

Ben hep silmeden yüklüyorum, şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.