benim adıma,meğer sorun 260 beta sürücüsündeymiş.sizlerde bu sürücüde iyi olmuş olabilir ama ben 258 sürücüsüne döndüm ufacık bi takılma bile olmuyor şimdi.beta sürücüsü bana yaramamış demek.
ama mutlaka deneyin halı saha maçındaymışım gibi oldu
MükemmeLLLL Çok Teşekkürler :) Bu konu olmasa 260.63 beta driveri hiç görmezdim ve yüklemezdim FIFA 11 de delirtici bir titreme ve takılma başlamıştı ki bu driverle birlikte sorun ortadan kalktı akıcı bir oyun geldi sonunda. Driverin açıklamalarında getirilen bir çok yenilik, eklentiler, düzeltmeler yazıyor ve bunların arasında FIFA 11 3d vision ayarlamalarıda yer almış bu driver süper oldu Eyw.
ben 8800gt ye denedim aksine daha çok kastı yahu. :((
işe yaradı tşk ler
Driverin desteklediği kartlar arasında gt 320 de var fakat benim kart mobil versiyonu yani gt 320m acaba bu driveri yükleyebilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: samura92000
sorun ne nvdia da 1920x1080 cözünürlük 4x aa high ayarlarda 60 fps ile oynuyorum ekran kartı 9600gt
bı bakıyım dedım konuya bu kadar kasma sorunu denmıs sastım , aynı kart ıle aynı ayarlarda aynı cozunurluklte aynı fps de sorunsuz oynuyorum oyunu
kasma sorunum devam ediyor demoyu sildim nefret ettim..sorunum ne bilmiyorum... 9800 gt 1gb ekran kartı. amd 4200 sghz işlemci 2 gb ram windows 7de kasıyor oynanmıyor...ekran kartımıda güncelledim en son betayla. hayret bişey yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: siyahla
kasma sorunum devam ediyor demoyu sildim nefret ettim..sorunum ne bilmiyorum... 9800 gt 1gb ekran kartı. amd 4200 sghz işlemci 2 gb ram windows 7de kasıyor oynanmıyor...ekran kartımıda güncelledim en son betayla. hayret bişey yaaa
aynen bendede çözülmedi bi, full sürümde giderilcek umuduyla bekliyom
güzell
laptop da gt330m de deneyen var mı?
arkadaşlar yükledim ama fifa ya girdiğimde mavi bi ekran çıkıyor yerel disk alanınız dolu felen diyor oysa boş müziklere bile girsem mavi ekran çıkıyor yardım lütfen
ati 4770 kullanıyorum kasma sorunu yok
Oyunu 1680*1050 Very Low, No AA, Vsync kapalı şekilde 30 fps'de oynuyorum Kartım 8800GT
benim kart gtx480 ama genede replayler kasıyor
driver 260,63
replaylarda fps yarı yarıya düşüyor. genel bir sorun zaten. bi update ile düzeltilir sanırım
8500 gt var bendede. çok az düzeldi
bende Pro kamerada kasıyor
Arkadaşlar fps değil de bende oyuniçi animasyon,korner atışaları,frikik gibi yerlerde grafikte bozulmalar yaşanıyor sizdeki kasma olayı buna benzer şeylermi?