Şimdi Ara

KASIM AYI YKS ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aylarda tyt ayt dengesi nasıl olmalı,haftada kaç branş çözmeli,yüksek ayt için nelere önem vermeli gibi konulara önerileriniz nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 6 Kasım 2024; 18:6:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AYT mat ve Geometri bunlar da iyi değilsen yoğunlaş. Son aylara bırakırsan verimli olmaz.

• Eksik konu varsa ona çalışacaksın yoksa soru deneme çözecen bunun bir ayı yok

En sevmediğim şey bu ay muhabbeti geçen sene youtubeye giriyordum karşıma kasımda ne yapılmalı eylülde ne yapılmalı prim için böyle şeyler çıkıyordu en son yeni hesap açtım kurtuldum ne eksikse onu yapacan bu kadar basit

ben kasımda tytde 50 yapmıştım sınavda 103 yaptım konu bitirdim soru çözdüm ekstra bişey yapmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben kasımda tyt konularını bitirmiş fizik hariç ayt'yi yarılamıştım. Konu eksiklerini gidermeye bak. ayt denemesi çözme şu an için. tyt denemesi çözebilirsin.

• Tyt de benim de tam şu an tyt türkçeden bir kitap daha çözmeye karar verdim dilbilgisini sağlamlaştırmak için limite başladım haftada 1 tyt 2-3 günde bir tr mat branş çözmeyi planlıyorum ayt de konu çalışıyordum sınavlardan dolayı ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam

• Sakın ayt fen denemlerine şu andan başlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders çalışma yat uyu

• Niye

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt

Tünelin ucu güzel bir yere çıkmıyor. Dümenden bir bölüm okuyup ticaret, borsa, girişimcilik vs. Kovala.

• Olmaz,okuyacağım

• Gerek yok bos işler. Sen yat uyu dinlen  

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.