Şimdi Ara

Kasiniyorum yardimm acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kasiniyorum vücudum yanıyo kızardı her tarafım ve yüzüme filan vurdu nedir bu nasıl geçer doktora gittim krem verdi onu sürüyorum ama hala yanıyo ve Uyuyamiyorum lütfen bi bakin nasıl. Geçer ilaç filan ve geçerse yüzümdeki bu kırmızıliklarda geçermi vücudumun heryeri Aşşağıdaki fotoğraftaki gibi
     Kasiniyorum yardimm acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldar -- 5 Mayıs 2014; 22:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alerjin mi var ? Aklıma ilk gelen ürtiker ama bir daha git doktora istersen.

• Bilmiyorum ama bişey sorucam antihistaminik içeren ilaç kullansam alerji ilacı geçermi veya hafifletirmi

• Sana bir krem tavsiye edeyim sürdüğün anda hiç bir kaşıntı vs kalmaz. Pruzon eczanelerde satılır fiyatı biraz pahalı gelebilir ama kaşıntıya oldukça etkili hatta makat kaşıntısı için bile kullanılacağı söylenmiş web sitesinde
    www.pruzon.com
    Anasayfa
    http://www.pruzon.com
  • saolu yardımınız için geçti geçiçek bişeycikler kalmadı peki birdaha olursa antihistaminik ilaçları kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldar

saolu yardımınız için geçti geçiçek bişeycikler kalmadı peki birdaha olursa antihistaminik ilaçları kullanabilirmiyim

Bitkisel maddeler içeren ürünleri kullan nasıl diyim zeytinyağı sabunu cilde yararlıdır. Ama kimyasal sabun kullanırsan cildin kurur bunun gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders calisamiyorum acil yardim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.