Şimdi Ara

mustafa sarıkaya bitkisel tedavi, pankreas tümörü ve whipple ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben pankreasımda tümör olduğunu yeni öğrendim . Yaşım 19 whipple ameliyatı yapılmak isteniyor fakat bunun ileriki yaşlarda benim açımdan sorun yaşaya bileceğimi düşünüyorum çünkü iç yapının olduğu gibi anotomisi değişiyor. ama kütahyada mustafa sarıkaya isminde bir kişi bitkisel tedaviler ile hastaları iyileştirebilceğini ve iyileştirdiğini söylüyorlar bu konuda bi bilgisi yada yorumu olan varsa yazın şimdiden teşekküür ederim yorumlar için.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bitkisel Tedavi, Pankreas Tümörü ve Whipple Ameliyatı Hakkında Bilgilendirici Metin

Pankreas kanseri, sindirim sisteminde yer alan pankreas organında gelişen ciddi bir hastalıktır. Whipple ameliyatı, pankreas kanseri tedavisinde kullanılan cerrahi bir prosedürdür.

Bitkisel tedavi, pankreas kanseri ve Whipple ameliyatı sonrasında iyileşme sürecini desteklemek için alternatif bir yaklaşım olarak kullanılabilir. Bununla birlikte, bitkisel tedavilerin etkinliği ve güvenliği konusunda daha fazla araştırmaya ihtiyaç vardır.

Kütahya'da bulunan Mustafa Sarıkaya, bitkisel tedavi alanında uzmanlaşmış bir aktar olarak bilinmektedir. Mustafa Sarıkaya Kütahya yorumları, bitkisel tedavilerin çeşitli sağlık sorunlarına yardımcı olabileceğini düşündürmektedir.

Pankreas tümörü ve Whipple ameliyatı gibi ciddi sağlık sorunları için bitkisel tedaviyi düşünüyorsanız, öncelikle doktorunuza danışmanız çok önemlidir. Bitkisel ilaçlar reçeteli ilaçlarla etkileşime girebilir ve ciddi yan etkilere neden olabilir.

Ayrıca, bitkisel ürünlerin kalitesi ve güvenliği konusunda değişkenlik gösterebileceğini unutmamak gerekir. Saygın bir kaynaktan, güvenilir bitkisel ürünler satın almanız esastır. Kütahya'da Mustafa Sarıkaya Şifa Market, bitkisel ürünler sunan bir işletmedir.

Bitkisel tedavinin pankreas kanseri veya Whipple ameliyatı için bir tedavi yöntemi olmadığını, ancak semptomları hafifletmeye ve iyileşme sürecini desteklemeye yardımcı olabileceğini unutmamak önemlidir. Herhangi bir bitkisel tedaviyi kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam aman diyim, konuyla ilgili bir bilgim yok ama sagliginizi tehlikeye atmayin. Bitkisel tedavi diye bisey yoktur. Bitkiler tibbi tedaviye destek amaciyla kullanilir. O yuzden once doktorlara guvenip gereken tedavinizi olun. Daha sonralarda destek icin bitkileri kullanin.

Cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 19 Mart 2014; 8:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman ha aman uzak durun. Kaç kişiden dinledim böyle alınabilecek tümörü olup ta ameliyat olmayan, gidip yok bitkisel tedavi, enerji tedavisi vs. tipi şarlatanlıklarla hayatını kaybeden. Tümör bu şakaya gelmez. Böyle şarlatanlara inanıp hayatınızı riske atmayın. Bilimin izinden giden Tıp'tan şaşmayın. Böyle şarlatanlar paranızı alır umut tüccarlığı yapar.
    şu videoyu izleyin istersen, hayatını bu şarlatanlara emanet edip oğlu ölen acılı bir babayı izleyebilirsiniz.
    http://www.vidivodo.com/video/ibrahim-tatlises-pkkli-dedi/77052
    http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/09/18/ocagimi-sondurduler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 19 Mart 2014; 10:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat25400

Ben pankreasımda tümör olduğunu yeni öğrendim . Yaşım 19 whipple ameliyatı yapılmak isteniyor fakat bunun ileriki yaşlarda benim açımdan sorun yaşaya bileceğimi düşünüyorum çünkü iç yapının olduğu gibi anotomisi değişiyor. ama kütahyada mustafa sarıkaya isminde bir kişi bitkisel tedaviler ile hastaları iyileştirebilceğini ve iyileştirdiğini söylüyorlar bu konuda bi bilgisi yada yorumu olan varsa yazın şimdiden teşekküür ederim yorumlar için.

Uzerinden oldukca zaman gecmis yine de gecmis olsun. Ayni sey basimda ameliyati oldunuz mu? Olduysaniz bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.