Merbaha, Aracımda kasislerden, rogar kapaklarından, çukurlardan vs. geçerken ön tekerlerden vurma sesi geliyor. Bu sabah bir ustanın dükkanın önüne çektim, anlattım durumu, bi tur attı sokakta. Direksiyon bırakınca araba sağa da çekiyor. Direksiyonun çekmesini başkasına hallettiririm ama bu vurma sorunu amortisör veya süspansiyon demirinde bir şey vardır, hallederim şimdi dedi. Lifte çıkardı altına baktı. Amortisörler de, viraj demiri de sağlam dedi. Biraz daha bakınca şaside çürük var alt kol şaseyi iyi tutamıyor, bu aralar yoğunum başka yere göster dedi. Başka bir ustaya gösterdim, buna kaynak yapmam lazım, o zaman muayeneden geçmez, motorun altındaki şaseyi çıkmacıdan bul getir değiştiririm dedi. Telefon bıraktım, bulunca arayacak. Bu arada buraya danışayım dedim. Fotoğraflardaki bağlantılar sağlıklı mıdır, şase değiştirince düzelir mi, ne dersiniz? Sağ taraf sağlam. Sol taraf sarı oklu, araç ikinci el, önceden işlem görmüş, satın alırken bahsedilmedi bize maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim