Şimdi Ara

Kasiyeri Tavlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık yarım saat kadar önce bir arkadasımla sevgilisini bekliyoduk otobüsle geliyordu kız.Sonra gelmeyince ordan uzaklasıp bir marketin önüne dogru gittik.Orda bir yandan gelen otobüslere bakarken bir yandan da muhabbet ediyorduk.Birden arkamı dondum neden oldugunu bilmiyorum işte döndüm ve kızla göz göze geldik.Kızda bir eli çenesinde bana dogru bakıyordu,bende arkamı donup onu gordugumde dısarı dogru bakıyormus gibi yaptı.Sonra yanımdaki arkadasım şaşırmıs bi sekilde ben daha ona birsey demeden '' Olum kız seni kesiyodu laann'' dedi bende heyecanlandım tabiSonra marketin bi ucundan diğer ucuna dogru yuruduk baktım kızda aynı hizadan geliyorEğildi cama ellerinide koydu tekrar dısarı baktı.5dk sonra bende markete gittim 1-2 parça bişey aldım direk onun kasasına gittim Kız öyle tatlı baktıki bana arkadaslar içim haala kıpır kıpır anlatamam Yarın servisten iner inmez markete gidicem yine onun kasasına diğer kasalar boş olsa bile bu hafta bu işi bitirmeyi planlıyorum.Sizdende taktikler bekliyorum arkadaslar.Gazam mübarek olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyer kızın Instagram buldum
    4 hafta önce açıldı
    HAKMARDAKİ KASİYER KIZ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.