Bildirim
Kask için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
LS2 ler güzeldir farklı modellerinede bak. -
Ls2 leri inceledim ama pek güvenilir gelmedi. Agv k3sv leri nasıl bilirsiniz? Nolan fullface lere gorede daha iyi gibi, yorumlarınız nedır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MT Revenge
Caberg Vox
Caberg Stunt -
Güneş vizörü benim için önemli bir secenek ve kesinlikle kaskın gözlükle kullanımı ergonomik olmalı- optik gözlük kullanıyorum- agv k3sv nin tanıtımunda özellikle uyumu belirtilmiş.
Buarada 800-1000 tl butce ayırdım
Agv ler de iyidir ama siz bence bir magazaya gidin deneyin, hangisi rahat oluyorsa ve daha saglamsa onu tercih edin.
Ben Ls2 ff396 tron neon kullanıyorum, kaskın şekli özellikleri gerçekten çok iyi ama ben bir türlü memnun kalamadım.
Sol kulakta 90 km ve üzeri süratlerde bir uğuldama oluyor (muhtemelen defo var) tek ben karşılaşmışım bu sorunla 2 kere garantiye yolladım ama bir sonuç alamadım. Uzun yollarda gercekten kulak tıkacı takmayayımda müzik dinleyeyim demek imkansız çünkü 200 km de duyamaz hale getiriyor uğuldama. Ayriyetten fiberglass diye hatırlıyorum dış yüzeyini, çok dikkatli kullanmak gerekiyor ufak bir düşürmeden vs anında çatlayabiliyor (her kaskta geçerli bu sadece fiberglass daha çabuk çatlayabiliyor fakat ilk darbede polikarbona vs göre daha dayanıklı) Yanak bölgesinin şişebilmesi güneş gözlüğü özellikleri gerçekten çok güzel ama benim tavsiyem AGV veya BELL kasklara yönelmeniz bütçeniz gayet yeterli. -
Bilgi için tesekkür ederim. Agv k3 sv ya da k5 düşünüyorum. Haftasonu istanbulda olacağım kızıltoprakta yan yana magazalar varmıs, orada deneyecegim. Alıp cıkarım umarım :)
Hasanpasayada ugrayin yakin zaten.
Ben mt kask kullanıyorum çok memnunum. Daha önceki kaskım ucuz rs1 kasklardan dı sonra gidip 300 tl verdim MT kask aldım. Sonra farkına vardım ki Daha önce kask kullanmamışım. Eğer bütçen 300 tl ise gidip bir incele derim.
http://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-flux-black-gunes-vizorlu-cene-acilir-kask-sharp-t-4-yi-P93461092?cid=604001&gclid=CJLt4evc18sCFfYV0wodrGEBpA&gclsrc=aw.ds
ayrıca gözlük kullandığım için çenesi açılır kask çok iyi oluyor.
-
Merhabalar arkadaşlar , bende birkaç gündür kask araştırması yapıyorum. hem güvenlik hemde rahatlık konusunda yabancı sitelerde de yorumlar dogrultusunda 3 ürün arasında kaldım. bü ürünleri kullanan arkadaslar varsa lütfen yorum bırakırsa sevinirim. ürünler şöyle:
1)Marushin Kask - 778 NX biomech 650 tl
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/d9/e8/05/d9e8059834c9a9c4a900002c2e902a63.jpg&size=6&border=1&bound=3
özellikleri:
Fiber-Glass yapı
Net 1300 gr.
Anti-Fog (Buğu yapmaz) Ön cam
Anti-Scratch (Çizilmez) ön cam
Çıkabilen/Yıkanabilen Yanaklıklar
Çıkabilen/Yıkanabilen komple iç kısım
M.A.R.O (anti-roll of iç kısım)
Tavanda 2 Çenede 1 olmak üzere 3 adet havalandırma
Kolayca çıkartılıp-kolayca takılabilen ön cam
ECE 22.05 Onayı
2)HJC FG 17 striker 755 tl
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/e9/68/d7/e968d7a27b195562fbc2cf5fd51d2b9b.jpg&size=6&border=1&bound=3
özellikleri:
Dış Kabuk: Gelişmiş Fiberglas Kompozit Shell
Gelişmiş CAD teknolojisini kullanarak Hafif, üstün uyum ve rahatlık
Daha fazla görüş açısı için büyük göz açıklığı ile Aerodinamik kabuk
ACS Gelişmiş Havalandırma Sistemi
Çıkarılabilir, yıkanabilir İç astar
Çıkarılabilir, yıkanabilir, terletmeyen antibakteriyel esnek pedler
Rapid Fire II vizör Değiştirme Sistemi
Hızlı, güvenli, araçsız vizörü değiştirilebilir
Azaltılmış türbülans aerodinamik
Pinlock (buğu önleyici) dahili olarak kutudan çıkmaktadır.
Buğuya dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı dış vizör
Yaklaşık Ağırlık
1580 gram (M beden)
Güvenlik Standartları
DOT ve SNELL M2010 ve Sharp 4*
3)Airoh Kask - T600 Scorpio Black Gloss 860 tl
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/51/cd/d1/51cdd1b149ca0a34f3dc06779acd8179.jpg&size=6&border=1&bound=3
özellikleri:
Malzemesi: Kompozit Fiber
· Türü : Kapalı Kask
· Kaskın ağırlığı: 1350 gr.
· Kaç farklı kabuk boyutu: Çoklu Kabuk Boyutu
· Güvenlik sertifikaları: UN ECE REG 22.05
· Dahili Güneş vizörü: Yok
· Çizilmez cam ya da UV filtreli cam: Var
· Havalandırma kanalları: Ön Hava Girişleri ve Arka Hava Çıkışları
· Çene bağlantı sistemi: Double D-Ring Bağlantı Sistemi
· Yıkanabilir ve çıkarılabilir astar: Var
· Çene rüzgar pedi ve burunluk: Var
Ürünler bunlar arkadaslar. gönlümde hjc var ama kullanan pek yok sanırım. hem kask arayısında olan arkadaslara da fikir olur die dusunuyorum. şimdiden teşekkürler....
Bu mesaja eklenen görseller:
-
En iyisi bir mağazaya gidip denemenizdir.Mağaza pahalı dersenizde sadece gidin deneyin internetten aynısını sipariş veririrsiniz.Sonuçta 800 1000 TL gibi büyük para veriryorsunuz.
seçenekleriniz arasına mutlaka SHARK SPEED-R modelinide ekleyin. Bu kaskta özellikle gözlük kullananlar için tasarlanmış ince yan pedler var.
Ses konusunda muazzam başarılı. Kask içeri neredeyse hiç ses almıyor denebilir.
Kilo olarak muadillerine göre biraz ağır bir kask ama SPEED-R2 modelinde sanırım bu sorunu çözmüşler.
Vizör kalitesi diğer markalar ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli. İntercom bağlantısına hazır. Ayrıca dahili güneş vizörü var.
8-9 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. -
Yarın sirkeciye gidip deneyeceğim, kafam agv de rahat ederse alır çıkarım..
Baktıkça araştırdıkça hep daha iyisini istiyorsun, dünden beri shoei ye bakıyorum... Ama bitmiyor :)
Altı üstü nmax kullanıcam, kendimi garantiye alim diye baktıkça bakıyorum ama bu seferde bunalmaya başladım
Shoei gerek var mı agv iyidir değil mi?
Agv de iyidir, ama oyle sekli semali onemli degil kafanizin kaskin icinde rahat olmasi da onemli.
Aynen o yuzden özellikle gidip AGV k3 sv ve k5 deneyecegım... Olmadı shark ya da shoei lere bakarım mağazada...
Nolanları da es geçmeyin. N86 tavsiye ederim çok memnunum. AGV ler her kafa tipine uymuyor. S3 SV, S4 denedim hiçbir bedeni olmadı bana. -
Dün kaskımı aldım
Agv k5 gözlüklerimle olmadı ne yaxık ki!
K3 sv aldım, oldukca rahattı, umarım sorunsuz bir kullanım olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X