Şimdi Ara

KASK KONUSUNDA YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 - 125 TL arasi kask önerir misiniz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de motora başlamak istiyorum ekipman araştırıyorum.
    O fiyat türünde kasklar çok sağlıklı değil.
  • O fiyata aldığın kask kaza esnasında seni öldürür. Giymesen bile daha iyi. Biraz daha bütçeni arttır düzgün bir kask al. Çok tehlikeli gözünü seveyim yapma.
  • Tamam öyle yapayım o zaman

• Hocam o fiyatta ki bi kask korumaz süs niyetine kullanılır. Ls2 nin ff352 olması lazım öyle kaskları var 280 tl mt revenge var ls2 ye göre daha kaliteli 300-350 falan bunlar ekonomik güzel kasklar.
  • 300 Tl'e kadar kask önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce bir arkadaşa yaptığım tavsiyeyi size de yapayım otomobil Turing kurumu Rahmi Barutçu ile Maslak ta üç saat teorik eğitim veriyor ücretsiz eğitim sonunda LS2 kask ve reflektörlü yelek veriyor tabi ehliyet şartı var istanbuldaysan ...Veya yakinsan

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

Daha önce bir arkadaşa yaptığım tavsiyeyi size de yapayım otomobil Turing kurumu Rahmi Barutçu ile Maslak ta üç saat teorik eğitim veriyor ücretsiz eğitim sonunda LS2 kask ve reflektörlü yelek veriyor tabi ehliyet şartı var istanbuldaysan ...Veya yakinsan

Evet tavsiye ederim, mutlaka gidin kafanızdaki bir çok soruya cevap bulacak ve yeni bilgiler öğreneceksiniz. Kask ve yelek hediyesi de var. Bana LS2 olmadı, HJC kask verdiler hiç fena değil, benim Nolandan daha sessiz. Ay başında kayıt yaptırmanız gerekiyor.http://www.yolemniyeti.org/

• quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

300 Tl'e kadar kask önerir misiniz?

MT nin kasklarına bakın. Kaliteli fiyatları diğer kasklara göre daha iyi. Şuan çenesi açılır kask kullanıyorum çok memnunum.
  • Öncelikle Motosiklet çok ciddi bişeydir aşırı disiplin ister o 150 -300 tl lik kasklar seni kazadan korumaz en az 500 tl lik kasklar bak bence.bide sadece kaskla motora binilmez Korumalı Mont ve Dizlikte Şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 4 Nisan 2017; 19:4:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.