Şimdi Ara

Kaskın Rengi Konusunda !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kask almayı düşünüyorum yazın koyu renkli kaskın içinde terleme daha fazla olurmu alacağım kaskta nolan n86 kaliteli kask sayılır hava kanalları sayesinde rengin koyu olmasında kaskın içinde sıcaklık farkı olurmu tecrübeli arkadaşların fikirlerini alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan48 -- 2 Şubat 2015; 11:09:19 >

• koyu renk hem görünebilirlik hemde sıcağı çekme konusunda seni üzebilir.

Açık ve parlak renkler ile trafikte daha çok farkedilebilir ayrıca aşırı sıcak havalarda sıcağı siyah kask kadar çekmezsin.

Bu arada nolan polikarbon yani plastik bir kask, fiber yada karbon-kevlar kasklara yönelmeni tavsiye ederim. Aşağıdaki kasklara göz atabilirsin. 779 fiberglas - 999rs karbon-kevlar

Kaskın  Rengi Konusunda !!!

Kaskın  Rengi Konusunda !!!

• n86 iyidir. Şöyle şık beyaz desenleri olan bir modeli alırsan görünürlük açısından sıkıntı olmaz. pinlock olmasında dikkat et, nemli havalarda ve soğukta buğu yapmaz. Diğer bir çok markada yok veya harici olarak almanız gerekiyor. nolan'da standart.
    Fosforlu sarı renk kask pek tavsiye etmem, trafik polisleri tarafından da dikkat çeker gereksiz yere durdurulabilirsiniz. Görünürlük istiyorsanız reflektörlü yeleklerden kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan48

Yeni kask almayı düşünüyorum yazın koyu renkli kaskın içinde terleme daha fazla olurmu alacağım kaskta nolan n86 kaliteli kask sayılır hava kanalları sayesinde rengin koyu olmasında kaskın içinde sıcaklık farkı olurmu tecrübeli arkadaşların fikirlerini alabilir miyim?

Nolan N86 mı satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_102120928/tm.htm
  • beyaz rengi varsa bence beyaz al
  • Benim öğrenmek istediğim tecrübeli arkadaşlardan siyahı da beyazı da kullanmış olup aradaki farkı öğrenmek
  • siyahın yazın bunalttığı doğrudur.

dikkat ederseniz son yıllarda tüm markalar neon sarı kask üretmeye ağırlık verdi bunun sebebi; yapılan araştırmalarda kazaya karışan kask rengi araştırmasında en düşük oranın sarı ve yeşil gibi parlak renkler olması, tabi zevk meselesi bir yerden sonra... renkten ziyade dediğim gibi kask materyalın daha önemli bana kalsa :) tabi polis çevirmeside pek mühim bir faktör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VieraGT -- 2 Şubat 2015; 19:39:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.