Kasko fiyatları çıldırmış (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne kadarlık kredi çekmek istediğinize, başka taksitlerinizin olup olmadığına, aylık kredi kartı ekstre tutarlarını ve krediyi kullanmak istediğiniz bankaya göre değişir. Bunların hepsi risk kriteri olarak etkiler.
6 ay önce her hangi bir resmi gelirim olmamasına rağmen 190k arabaya 75k 30 ay vadeli taşıt kredisi çektim mesela. Ki her hangi bir kefil, teminat vs göstermeden tek imza ile 100k ihtiyaç kredisi çekebiliyordum. İşin içine taşıt girince ve tutar düşük olunca banka göbek ata ata verdi krediyi. Sonuçta ruhsata rehin koyuyorlar.
-
340 bin tl için 36 ay aylık 13 bin küsür ödenecek şekilde başvurdum. Bankanın vermek istememesi gibi bişey olabilir mi?
Bu durumda başka bankadan alabilir miyim?
20 bine yakın kredi kartı borcu ödüyorum her ay düzenli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mal kaçırmak için 2017 model arabayı zamanında 80' ine merdiven dayamış anamın üzerine geçirdim. Devir sırasında noter "Ananın bunamadığına dair akraba olmayan 2 şahit getir" demişti de sırada bekleyen 2 kişiden şahitlik rica edince sorunu halletmiştik.
Ekim ayında kasko ve trafik yeniledim:
Tam kapsamlı kasko 1300₺ ve trafik 725₺ ödedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 19 Mayıs 2022; 20:56:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trafik sigortası+özel olarak sınırsız IMM yaptırdım. Karşı tarafın hasarı %100 ödenecek. Kendi arabamı da cepten yaptırırım artık. Hayırlısı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlardan vah vah edenler. arabanızın değerlendiğine inanıyorsunuz da kaskonuzun değerlendiğine inanmıyor musunuz?
-
Arkadaş aracı için şimdi fiyat aldı:
2020 Kodiac 1.5 TSI DSG Elite
Kasko 5.660 TL
Trafik 1.490 TL
-
Ben de 30 nisanda kasko yaptırdım. 2010 model aracım.(kasko değeri 200 bin tl) İmm sınırsız ve anahtar üzerinde çalınmaya karşı da kaskolu. 4.600 tl ye yaptırdım.
Geçen sene sıfır aracıma 2070 tl ye yaptırmıştım. Nerden nereye.
Aralık ayındaki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar arasında uçurum var hocam siz ne diyorsunuz 😀
10+ yaş için dedim.
-
2019 model Pug 3008 1.5 hdi Eat8, bugün kasko yaptırdım. İMM sınırsız 10 taksit 4970 tl, zorunlu trafik sigortası 1115 tl. Geçen seneye göre 3 kat fiyat artışı olmuş
-
9310 TL ilk araç yaş 25 araba i20 1.4crdi (kasko değeri 166 bin tl)
İlk aracın verdiği fazlalık varda genede birkaç tık fazla gibi bugün aldım ve yaptırdım.
Eylülde 5000 TL'ye yaptırmıştım. 3 ay kaldı yenilemeye. O zamana daha da çok artar mı acaba, erkenden yenileyebiliyor muyuz?
-
Piyasaya gore yine iyi yaptirmissiniz
EHLİYETİNİ YENİ ALMIŞ VE İLK DEFA ARABA SAHİBİ OLMUŞ BİRİNE KASKO TAHMİNİ NE ÇIKAR? BİLGİSİ OLAN VAR MI?
-
2 gün önce aldım, ilk aracım, 2020 model.
Primlerini limitlerini vs yüksek tutarak, eksiksiz şekilde yaptım kaskoyu 10 bin liraya. Sigorta 2.500.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimi alıntılıyroum bundan sonra Neova dan teklif aldım sınırsız imm (maddi manevi) 6500 TL
Kasko yaptıracaklar hazirana kalmasın acente haziranda kasko sigorta poliçelerine net %25 zam var diye söyledi...
bi tanıdığım bu durumda. sigorta 2300 lira çıkmış. ama kaskodan daha almamış fiyat.
-
4 ay onceden yaptirabilir miyiz?
6 ay önceki kasko fiyatı ile bugünkü kasko fiyatı arasında 3 katından fazla fiyat farkı var. Fakat TSB üzerinde aracın değer artışı %50 civarında.
Sigorta şirketleri kasko primlerine sadece araçların değer artışından kaynaklı değil kendi giderlerindeki artışı da ekliyor. Ki bu artış öyle tüik'in açıkladığı resmi oran üzerinden değil reel enflasyon üzerinden. Olan son kullanıcıya oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X